Cum va fi in viitor ?

Nu am dat peste vreo carte rara care sa imi ofere raspunsuri cu privire la viitor si nici nu am puteri supranaturale cu ajutorul carora sa vad ce va fi in viitor. Si totusi am cateva raspunsuri, cunosc viitorul..In curand si nu peste foarte mult timp vom merge la piata, restaurant sau magazine insotiti de un aparat care va detecta continutul de chimicale din alimente..Nu va fi un moft ci va fi necesar.

Zilele trecute stirile Protv insoteau prin piete cateva persoane de la controlul alimentelor, dotati cu un aparat special care analiza pe loc continutul de chimicale din produse. In general au ales doar taranii din piete, adica doar pe cei care vand produse sanatoase…ultima reduta. Dupa cateva teste surpriza; 80% din produse, adica ceapa, ridichi, patrunjel, cartofi erau pline de chimicale. Aparatul afisa ceva de genul; cantitatea de chimicale este peste limita…si nu poate fi masurata.

Deci mai toate produsele pe care le stiam sanatoase nu sunt tocmai comestibile…Probabil efectele a ceea ce se consuma acum se vor simti ceva mai tarziu, nu peste mult timp… Iar atunci fiecare supravietuitor va avea un aparat care va detecta chimicalele. Sunt sigur ca asa va fi in viitor, in consecinta daca vreti sa investiti bani in ceva afaceri, cautati sa cumparati actiuni la o firma care face sau va face aparatul care masoara chimicalele din produse.

Este o investitie sigura si va fi extrem de profitabila. Cu siguranta va deveni mai popular detectorul de chimicale decat tabletele sau alte lucruri de care ne minunam acum.

6 comments

  1. Daca cu alimentele se procedeaza asa, atunci cu oxigenul pe care-l respiri si care este tot mai poluat la ce solutie se va recurge?

  2. Mai putem gasi un produs neafectat de chimicale? Poate ca ar trebui sa le cultivam chiar noi, sa fim siguri! Imi aduc aminte ca vecinii mei cultivau in ghivece ardei iute , era foarte bun!

  3. Tind sa cred ca va scadea foarte mult varsta maxima de trai, atatea chimicale vor duce la boli serioase.

  4. Nimic nu mai e natural la noi in tara. Toti baga chimicale sa ne atraga. Nu mai avem nici libertate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.