Cum sa evitam apelurile telefonice stupide ?

Am primit o groaza de apeluri telefonice deranjante, ba chiar unele stupide. Apelul de astazi insa le intrece pe toate. Astazi in timp ce conduceam fost sunat de o cucoana care cred ca mesteca ceva in timp ce se prezenta ca fiind de la inregistrari morti. Am ramas blocat, i-am cerut sa repete ca nu am inteles de unde este. Aceasta imi raspunde din nou ca este de la inregistrari morti….Nu ma dau batut si o intreb eu :

– Sunteti de la inregistrari morti ?
– Exact . Imi raspunde cucoana.

A urmat o pauza in discutia noastra, am incercat totusi sa ma tin tare fiind in trafic la volan. In fine am tras pe dreapta si i-am cerut sa imi spuna despre cine este vorba:

-Pai aveti o firma si ne gandeam daca nu vreti sa faceti marca inregistrata.

Nu stiam daca sa ma bucur sau sa ii ,,recit” cateva vorbe de duh pe care sa le tina minte duduia care molfaia in telefon atunci cand vorbea cu mine si care era de la inregistrari marci si nu morti. In fine, am refuzat oferta ei. Ma intreb totusi ce s-ar fi intamplat daca ar fi povestit cu cineva mai slab de inger, care poate gonea in trafic sau cu cineva cu probleme de inima ?

Pana la urma vom ajunge sa raspundem doar la apelurile cunoscutilor. Iar restul vor trebui sa ne anunte de ce si pentru ce ne suna printr-un mesaj anterior apelului. Alta solutie pentru apelurile telefonice nesolicitate, idioate si stupide, nu avem.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.