Cum stii daca ai gripa fara sa te vada un medic ?

Nu sunt adeptul sa ii ,, sar ” pe medici, dar in scurt timp e posibil sa aibe din ce in ce mai putin de lucru. O firma din Polonia a lansat un detector de gripa. Adica daca nu te simti bine si nu stii de ce, poti verifica fara sa mergi la medic daca nu ai gripa. Un lucru foarte interesant, inventia cu pricina, dincolo de toate, insa eu cred ca s-a deschis o usa. Ce mai, o poarta.

Daca putem detecta astfel gripa, de ce nu am detecta si alte lucruri. De exemplu multe alte afectiuni. Sau mai mult, am putea detecta prostia la un individ, minciuna, sau daca a luat bac-ul. Cu astfel de detectoare s-ar cam face discriminare, dar cred eu ca pe buna dreptate. Am face o economie enorma, toate termenele la constructia de autostrazi ar fi respectate, fara experimente si alte cele.

Ganditi-va daca ar exista un detector care sa ne spuna daca cel pe care il votam e mincinos sau nu, daca e capabil, daca e infractor. Sau ca a sarit direct din scoala profesionala unde a ramas repetent la nu stiu ce facultate, iar acum se vrea ministru. Pai o astfel de inventie ar salva Romania si chiar lumea, doar sa nu afle cei vizati ca inchid toate firmele de profil. Momentan totusi putem sa ne testam singuri daca avem gripa sau nu, pentru restul ramane sa mai asteptam ­čÖé .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.