Daca va plac extraterestrii, acum e momentul sa achizitionati unul in ulei

De ceva timp site-ul de anunturi Olx a devenit un fel de taraba universala unde nu se vand doar lucruri, ci si idei, povesti si orice altceva. Acum ceva timp cineva vindea o informatie, secretul unde au abandonat rusii trei tancuri din al doilea razboi mondial. Aseara am dat peste un anunt care avea urmatorul titlu: ,,nud- extraterestra in ulei „. Sincer imediat m-am gandit la un ton in ulei sau in suc propriu.

Ca e mai usor: sa prinzi un extraterestru decat sa il convingi sa iti pozeze nud pentru un tablou ? Se pare insa ca anuntul se refera la o pictura nud a unei extraterestre. De unde a avut pictorul o extraterestra si cum a convins-o sa stea dezbracata ca acesta sa o picteze, ramane o enigma. Cert este ca daca va doriti in casa un tablou cu o extraterestra in pielea goala, acum este momentul. Tabloul cu pricina nu costa decat 399 de euro. Ieftin, foarte ieftin. Daca pictorul scotea la vanzare ceasul sau mobilul extraterestrei sigur devenea milionar.

Cine stie poate data viitoare cand il viziteaza extraterestra, artistul va fi mai inspirat. Si va lasa la o parte pictatul si ii va fura chilotii, sau vreun alt suvenir 🙂 .

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.