Cum să alegi cea mai potrivită bluză?

Cum sa alegi cea mai potrivita bluza

Bluzele sunt unele dintre cele mai populare articole vestimentare din garderoba oricui, iar cele mai multe persoane nu acordă atenţie modului în care le selectează. Aşadar, rezultatele finale nu sunt cele mai strălucite, iar în anumite cazuri outfiturile pot părea demodate. Pentru a elimina aceste mici probleme, trebuie să ştii cum să îţi alegi acest articolele vestimentare.

În acest articol îţi vom oferi cele mai utile sugestii pentru a alege bluze elegante care ţi se potrivesc cu adevărat.

Felul în care te îmbraci trebuie să îți descrie în totalitate stilul

Înainte de a începe căutările în mediul online sau în magazinele fizice pentru a achiziţiona cel mai bun produs, trebuie să stabileşti care este stilul tău. Aşadar, dacă ai un stil clasic, poţi alege bluze din materiale fine, colorate în nuanţe neutre. În schimb, dacă ai abordat stilul hippie, poţi alege o bluză viu colorată care să se potrivească în totalitate cu şalvarii tăi.

Astfel, datorită faptului că piaţa este extrem de ofertantă, vei putea alege cea mai potrivită piesă vestimentară stilului tău. Vei putea găsi bluze simple, sau cu modele, cu un croi liniar sau nonconformist, cu diferite detalii și patternuri și într-o gamă variată de nuanțe.

Creează cele mai interesante outfituri

În momentul în care vrei să îţi achiziţionezi o bluză, trebuie să te gândeşti la tipurile de outfit în care doreşti să o integrezi. Astfel, va trebui să acorzi atenţie sporită tipurilor de materiale textile pe care le vei asocia, precum şi esteticii outfitului. Spre exemplu, nu este indicat să asociezi bluze din tricot cu fuste din lycra, în momentul în care doreşti să realizezi un outfit pentru vară. Pentru a te educa în acest sens, este important să vizualizezi outfiturile create de celebrele case de modă din jurul lumii. În acest mod, vei putea fi sigur că vei face cele mai potrivite alegeri în momentul în care vrei să realizezi un nou outfit, care are ca şi piesă centrală bluza.

Cum sa alegi cea mai potrivita bluza2

Ai grijă la mărime!

Dimensiunile sunt foarte importante atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, deoarece, dacă nu alegem mărimea potrivită, există posibilitatea să arătăm ridicol, excepție făcând îmbrăcămintea oversize. Totuși, acest lucru se aplică mai ales în cazul bluzelor mulate. Aşadar, dacă doreşti să achiziţionezi o astfel de piesă, asigură-te că ai măsurat corect dimensiunea bustului şi a taliei. Dacă decizi să achiziționezi o bluză dintr-un magazin online, fără să probezi acest articol, este important să consulți mai întâi ghidul de măsuri afișat de respectivul site. În acest mod, vei putea achiziţiona un produs care se potriveşte perfect cu dimensiunile tale. În cazul în care site-ul respectiv nu oferă un ghid de măsuri,

Totuşi, dacă doreşti să creezi un look chic, poţi achiziţiona şi bluze supradimensionate. De cele mai multe ori look-urile care îmbină aceste piese vestimentare sunt des întâlnite în rândul tinerilor. Pentru a obţine această estetică fresh şi cool tot ceea ce trebuie să faci este să alegi o bluză din tricot sau materiale groase, care să fie de două ori mai mari decât mărimea ta. Aceste piese se pot asocia cu jeans sau cu pantaloni scurţi.

Culorile sunt importante atunci când îți creezi outfitul

Dacă doreşti să achiziţionezi o bluză nouă şi nu ştii ce fel de produs să alegi, încearcă să te ghidezi după culorile care se regăsesc în garderoba ta. Cu siguranţă vei dori să achiziţionezi o bluză care să se potrivească cu majoritatea articolelor vestimentare pe care le deţii deja. De asemenea, culoarea trebuie să te reprezinte, pentru ca tu să te simți cât mai confortabil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.