Cum să ai -1 mesaje în inbox ?

De când a apărut noua versiune de Yahoo Mail am evitat-o cât am putut. Nu mi-a plăcut deloc. Mi se părea că se mişcă mult mai greu decât cea veche.
Totuşi, din când în când, o mai testam să văd cum e. Partea bună e că înainte exista şi buton de întoarcere la versiunea veche.
Ultima dată când am încercat-o însă butonul dispăruse aşa că am rămas cu noua versiune de Yahoo Mail. Probabil că la un moment-dat oricum toţi utilizatorii vor fi trecuţi forţat pe această versiune. Însă nu aici e problema.

Problemă e că azi dimineaţă, când am vrut să îmi citesc emailul, m-am trezit că am în inbox -1 mesaje. 😕

Cum să ai -1 mesaje în inbox ?

Deci cum se poate să ai -1 mesaje? Adică următorul email pe care îl primesc îl şterge automat că să revin la 0 ? ;))

13 comments

  1. Eu încă folosesc Yahoo! Mail Classic. Versiunea cea nouă nu-mi place nici mie. Chestia cu -1 mesaje o fi o eroare stupidă dar foarte amuzantă. Așa ceva n-am mai pățit. Foarte tare. Și nu cred că vor șterge următorul mail ca să ajungă la 0 dar… orice e posibil. ;))

  2. Mie imi place design-ul de la noua versiune, dar eu nu prea mai folosesc yahoo decat pentru messenger. Am trecut la Gmail( mai putin spam, pot sa bag in thunderbird fara probleme) etc..

  3. Intr-adevar partea cea mai nasoala este ca vom fi trecuti automat pe noua versiune care merge mult mult mai lent,cei de la gmail de exemplu au dat posibilitatea inca de la inceput sa comuti pe modul basic care se misca foarte bine.

  4. Inca nu am folosit noul Yahoo Mail pentru ca nu imi merge pe Opera. 🙂
    Stiu, exista Chrome, FF dar raman la Opera.

  5. Da, noua versiune este un esec. Cel putin pentru mine. Daca s-ar putea, as ramane la cea veche mereu. De ce trebuie sa complicam totul?

  6. noua versiune de yahoo – similar cu ce a reprezentat windows vista ! Un mare esec !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.