Nokia N9 Swipe

Azi Nokia vine pe piaţă cu un nou telefon: Nokia N9 intitulat Swipe. Porecla vine de la faptul că acest telefon nu mai are butoane fizice (gen buton de menu, buton de deblocat) şi toate chestiile se fac doar folosind ecranul tactil, prin mişcarea degetelor (swipe)
Mie nu mi se pare inspirată denumirea, mă duce cu gândul la un program pentru telefoanele mobile: Swipe.

Ca design arată interesant cu ecranul aşa puţin curbat. Caracteristicile sunt însă cam cele standard (adică la nivelul ultimelor telefoane mobile de la Nokia)
N9 însă se lăuda cu 1 giga de RAM şi o cameră foto/video foarte rapidă. A, şi în loc de Symbian foloseşte MeeGo.

Preţul oficial nu l-au anunţat dar din ce am dedus eu dintr-un email primit dimineaţă cred că o să fie undeva la 500 de euro

7 comments

  1. mai jos aveti cateva detalii in plus despre Nokia N9. este un telefon fantastic, cu un ecran touchscreen AMOLED capacitiv cu 16 milioane de culori si o performanta inalta.Camera Nokia N9 este de 8 megapixeli (3264×2448 pixeli), lentile Carl Zeiss, autofocus, dual flash LED si video 720p@30fps. Procesorul N9 este un Cortex A8 de 1 GHz. La acest smartphone Nokia N9 mai adaugam GPS cu Ovi Maps, digital Compass, TV-out, NFC suport, Document editor si Video/foto editor.
    Nokia N9 are o baterie Li-Ion de 1450 mAh (BV-5JW) ce rezista in stand-by pana la 380 de ore, iar in convorbire pana la 11 ore.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.