Cum să ai -1 mesaje în inbox ?

De când a apărut noua versiune de Yahoo Mail am evitat-o cât am putut. Nu mi-a plăcut deloc. Mi se părea că se mişcă mult mai greu decât cea veche. Totuşi, din când în când, o mai testam să văd cum e. Partea bună e că înainte exista şi buton de întoarcere la versiunea veche. Ultima dată când am încercat-o însă butonul dispăruse aşa că am rămas cu noua versiune…

Se poate cauta in arhiva messenger-ului direct din Yahoo Mail

Cand a fost lansat Yahoo Messenger 11 (beta) una din chestiile noi care pe care a adus-o a fost posibilitatea de a cauta prin arhiva messengerului. Adica buton de cautare ca sa gasesti rapid ce cauti. Un lucru cerut de mult timp si asteptat de multi. De asemnea au adaugat si optiunea de a pastra arhiva online.

Connection refused la Yahoo Mail Contacts

Daca atunci cand vreti sa accesati Contacts in Yahoo Mail primiti mesajul Connection refused, nu va panicati. Problema e de la ei. De la Yahoo.

O chestie utila la Yahoo Mail

Azi, cand imi faceam de lucru prin mail (Yahoo Mail mai precis), am descoperit ca au introdus o chestie foarte utila: Download All. Pentru atasamente, evident. Inainte: – primeam 10 poze intr-un email. Trebuia sa le iau pe toate la rand, sa astept sa le scaneze apoi sa le downloadez una cate una. Acum: – primesc 10 poze intr-un email. Apas Download All, si le pot descarca pe toate deodata….

Cum sa blochezi o adresa de email in Yahoo Mail

Pentru email folosesti Yahoo Mail ? Atunci poate o sa te intereseze cum sa blochezi o adresa de email astfel incat sa nu mai primesti nici un email de la respectiva adresa. De ce sa faci asta? Poate pentru ca te streseaza vreun fost iubit. Poate ca vreo firma iti tot trimite sfaturi despre marirea penisului. Sau poate pentru ca te plictisesti acasa. 😀