zambesc.com RSS Feed

Cum a fost 2014 ?

Personal as descrie 2014 ca un an bun, foarte bun, fantastic. Da, si asta fara nici un pic de exagerare. Dar 2014 nu a fost la fel pentru noi toti, iata cateva exemple :

Mircea Badea a avut un an extrem de prost, dupa ce a ramas fara dosul lu’ Felix a luat-o razna rau de tot. Ba mai mult a luat si cateva suturi in fund de la un motociclist.

Poate in 2015 vom asista la o cafteala cu vreo femeie, nu de alta dar poate asa ar avea sanse si Badea sa termine lupta in picioare.

Mihaela Radulescu, un an linistit si-a vazut de cei doi copilasi, adica baietelul din nu stiu a cata casatorie si de baietelul infiat Dani Otil parca il cheama pe cel din urma. Spre sfarsitul anului a fost cateva zile in atentia presei internationale si asta dupa ce a fost vazuta alturi de parasutistul care face salturi din stratosfera. Doar ca parasutistii nu sar de doua ori cu aceeasi parasuta, Raduleasca, tanti Radulescu a revenit la copilasul ei Dani Otil.

Poate in 2015 va mai urma un copilas infiat, nu de alta dar se pare ca divei nu ii priesc babalacii de varsta ei.

Andreea Marin, dupa ce a fost macheata de Banica in cateva sedinte, in sfarsit a infiat si ea un turcalete, ca asa e trendul. Ca doar turcii au tot luat de la noi, acum a venit momentul sa ii calareasca zana.

Poate in 2015 se va cupla cu Raduleasca, sau Dani Otil, ca doar ele impart totul.

Mihai Traistariu, nu stii cine este asta ? Pai ala mic ce scheauna ca o pisca care vrea sa imita un caine, mic si chel, cum nu stii? Pardon, nu mai e chel, ala mic si paros. Dupa o viata fara prea multe fire de par, a reusit imposibilul, a comnvins parul de sub brat si din alte zone sa se mute pe frunte, acum are breton.

Poate la anul va reusi sa isi planteze cateva fire de par si pe limba, poate asa castiga si el Eurovisionul.

Lista ar putea continua, multe s-au intamplat, nu as putea sa nu amintesc de faptul ca am scapat in sfarsit de Escu, si asta dupa multi, multi ani. Iar cel mai important lucru e promisiunea facuta de noul presedinte, se pare ca vom avea colindatori tot anul 2015. Corul colindatorilor se numeste DNA si vor bate la usile celor corupti, asta e promisiunea, sper sa se infaptuiasca.

Tu ce ai facut in 2014 ?

, , ,
3 Comentarii
 1. Alex :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2015

  Dar ce n-am facut in 2014laughing? Cred ca ce conteaza mai mult e ce vom face,pe parcursul noului an,eu unul sper ca o voi duce mai bine pe fiecare plan happy
  Un an nou fericit

 2. Daniel :

  A zis pe data de 10 ianuarie, 2015

  Daaaaa, corul DNA…cel mai tare cor…si eu sper sa continue

 3. Marius Cucu :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2015

  Nu stiu ce am facut in 2014, dar stiu ca nici anul trecut n-am terminat facultatea. Poate anul asta…
  Dar… la ce folos!? happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*