Click-ul functioneaza cu jumatati de creier

Simt ca mi se spuzesc ochii cand vad prostia adunata in grupulete de cate 2 … preafrumoase nedormite si tinute parca in continentza fata de eruditie, cel putin la nivel de bun simt, nu intr-atata incat sa-l intimidezi pe Andrei Plesu.

Coaie, deci fitzuica Click (apuca-m-ai de lindic!), plina de preacurvie si tradusa intr-un limbaj rudimentar, ce-i drept, pentru un public la fel de prost, nu se putea dezice de un personal SPECIAL calificat care sa faca posibil tot acest spectacol de cuvinte raportate la niste instantanee deloc curioase (cum mai obisnuieste Can Can-ul in zilele bune ale papparazzilor). Well, deci de preafrumoasele din debutul recitarii bocetului nu am uitat. Insa nu stiu exact cum s-o dau sa nu exagerez cu trimisul in poola, ca dreaq, toti ma foot ca e saptamana MARE si nu ai voie s-o folosesti pe EA. Dar ma declar pulanticostala si asa ma absolv de orice obligatie duhovniceasca caracteristica hortodoxismului.

Bun, deci tzoapele de la Click: manca-mi-ar cooru pentru prestanta lor jurnalistica care ma face sa ma intreb daca nu era suficient sa-mi mananc cacatul din fasha ca sa se lipeasca norocul de mine. Deci dom’le, la Click treaba e foarte serioasa, cu anchete jurnalistice, reporteri de investigatie, reportaje, chestii dintr-astia. Si ce e mai important, totul se face in echipa, in 2! Bah baiatuleee, deci n-a vazut nici New York Times-ul asa politica exigenta de redactie. Poate nu m-ati inteles, dar ca sa vezi intr-un tabloid o stire fada, reluata pe toate partile de mijloacele din presa, care are 2 COAUTORI, e ca si cum te-ai sterge la cur cu ambele maini. Asa se vede. Adica ori ai curul foarte mare, in cazul celor 2, capul, ori esti un incapabil incat ai nevoie de inca juma de creier ca sa se formeze intregul necesar functionarii in parametri normali. Incat sa-ti permita sa scrii si o stire cu Ileana Lazariuc, NEEstimabile Dana Enache si Claudia Balan. Cum ati copt voi ANCHETA de azi (n.r 15 aprilie), in timp ce va faceati confidente la cafea aseara? V-as zice sa va dati drumul in gol intr-o imbratisare fara sfarsit, dar nu pot. Am si eu sentimente.. fata de asfaltul ala calcat in picioare de toti neghiobii, multi dintre ei analfabeti.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.