Cine suna de la 0266207175 ?

Sunt detinatorul a doua numere telefonice. Unul pe o retea si de serviciu, altul pe alta retea, telefon personal. Adica numerele nu au nicio legatura intre ele, nu apar niciunde ,, alaturate”. Si totusi la interval de cateva zile m-au sunat niste idioti pe ambele numere. Dincolo de faptul ca era un apel ca musca in supa, adica nedorit, de la un necunoscut, motivul e si mai si. Cei din spatele numarului de telefon 0266207175, intr-o romaneasca usor schingiuita voiau sa afle daca vorbesc maghiara. Am raspuns ca nu, iar duduia de la 0266207175 mi-a inchis brusc telefonul….Uau, o fi grav?

Fac unii ungurii recensamant in Romania ? Sau pregatesc vreo revolta si vor sa stie pe cati se bazeaza ?

Personal mi se pare deplasat sondajul, ba chiar ilegal. Nu stiu daca exista vreo lege care sa interzica acest lucru, insa ar trebui interzis. Pana la urma de ce ii intereseaza pe unii cati romani vorbesc maghiara ? Ar fi mai simplu sa sune in Ungaria, acolo e posibil sa dea de mai multi care le vorbesc limba. Ma intreb ce se intampla daca as fi raspuns afirmativ, as fi primit vreun masaj, sau poate un papricas la lumina lumanarilor cu duduia de la 0266 207 175 ?

Cine stie ce am pierdut, o fi fost ocazia vietii. Asta e, daca nu vreti si voi sa pierdeti ocazia, eu zic ca sa va apucati de invatat maghiara. Ca nu se stie ce ne rezerva viitorul, la cum se dau ungurii cu Putin, maine, poimaine ne transforma in pasalac unguresc. Si vom fi obligati toti barbatii romani sa ne completam dormitorul cu cate o unguroaica energica :).

5 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.