Cine are cel mai bun curs valutar la Timisoara ?

E greu sa stii atunci cand ai nevoie unde poti face cel mai bun schimb valutar. Cursul difera de la o zi la alta, asa ca pare imposibil de stiut care e casa de schimb valutar care iti va face cea mai buna oferta. Si totusi in Timisoara se poate. Nu pentru ca Timisoara ar fi un loc special pentru tranzactii cu valuta, ci mai degraba printr-o conjunctura. Adica in Timisoara avem cel mai bun curs de schimb valutar din tara. Si asta deoarece doua case de schimb valutar aflate perete in perete se lupta permanent intre ele.

Nu e vorba de diferente mari, dar in permanenta una din casele de schimb va avea o oferta mai buna decat vecinul. Nu la toate valutele dar cel putin la una dintre ele. Cu alte cuvinte concurenta intre firme face minuni, chiar daca situatia pare desprinsa din povestea capra vecinului…. Clientul are pana la urma de castigat. Daca vreti un schimb valutar ok in Timisoara atunci va recomand sa incercati una din casele de schimb de pe Bul. 16 decembrie vis-a- vis de pompieri. Din pacate nu se intampla acelasi lucru cand vine vorba de curs valutar banci, dobanzi la banci sau supermarketuri. Acestea nu sunt rai intre ei, practic ii doare la basca, ba chiar prefera un aranjament intre ei. Adica mai bine tragem pielea de pe client decat sa ne tragem de sireturi reciproc.

Pana la urma economia asta de piata numai de piata nu este, ci mai de taraba. Spun aceasta deoarece nu pot sa imi explic cum e posibil sa avem o droae de produse mai scumpe decat in tarile unde totul costa mai mult. De la salariati la productie si alte cele. In concluzie ne-ar prinde bine niste investitori rai care sa se certe intre ei. Si nu investitori foarte rai care fac aranjamente intre ei si intind pielea romanului mai ceva ca pe o guma de mestecat.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.