Cel mai rapid test de inteligenta

Specialistii englezi, rusi, chinezi, sirieni, afgani si de alte natii au gasit o noua modalitate de-a determina IQ unei persoane, functioneaza doar la romani. Cu alte cuvinte raspunzi la o singura intrebare ca sa iti spun ce IQ ai. Poti afla acum pe loc daca esti ok, sau daca te plimbi cu ,, pluta” fara sa ai habar. Ba mai mult poti afla si daca cei din jurul tau au un strop de substanta cenusie sau nu.

Test de inteligenta

Prima intrebare, singura intrebare :

Cu cine ai votat in data de 11.12.2016 ?

I. Rezultatul testului pentru cei care au votat PSD :

Inainte de-a primi un verdict, trebuie sa ne asiguram daca nu s-au intamplat urmatoarele:

– inainte de-a merge la vot ai baut gaz ?
– ai mancat vaselina sau crema de pantofi ?
– ai baut vopsea sau antigel ?
– ai dat cu capul in vreo sina de tren ?
– ai inghitit tot setul de bile de la vreun rulment ruginit ?

Daca nu s-a intamplat nimic din cele enumerate mai sus, atunci esti retardat, in concluzie nu iti putem masura IQ. Si aceasta pentru ca nu ai nimic de masurat. Succes la pupat moaste, avand in vedere ca ati repus in ,,circuit”, moastele lu’ nea Nelu.

II. Cat priveste pe ceilalti votanti, IQ e ok, atata timp cat parasim Romania. Nu de alta dar prostia e cam molipsitoare, iar maine poimaine ne trezim ca votam in proportie de 100% PSD, iar pe strazi sunt plimbate ciolanele lu’ Iliescu pentru a aduna pupaturi…Ca deh e sfant.

In concluzie ne-am intors, unii spun ca in anii ’90. Eu zic ca este gresit, ne-am intors in pom, am ajuns undeva in perioada ,, maimutelor”. Inclin sa cred ca mare parte din Romania este un spital in aer liber. Un spital in care se tarasc si se vaita mai mult de jumatate din populatia tarii. Unii trag o ata dupa ei, altii o imping, in asteptarea pensiei sau a ajutorului social. Dar toti acesti pacienti viseaza la colaci, votca, orice, dar sa fie gratis…Da, acesti ascultatori ai povestilor nemuritoare au decis viitorul multora dintre noi. Evident ajutati de o alta ,, specie”… Cei carora nu le pasa.

Data de 11.12.2016 poate fi descrisa in doua cuvinte : praf si pulbere. Probabil cea mai neagra zi din istoria acestui popor. Turci, tatari si alti dusmani la un loc nu au daunat acestei tari cat a facut-o Iliescu si restul de lichele dupa ’90.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.