Cei mai buni comedianti, cele mai tari emisiuni de comedie

Titlul corect cred ca ar fi doar cele mai tari emisiuni de comedie, fara tv, practic nu te mai stie nimeni. Dar sa revenim la subiect, trupele de comedie s-au tot dizolvat si diluat. In acest moment putem spune ca avem urmatoarele personaje, trupe care conteaza in bransa :

Divertis de la TVR, Divertis de la PRO TV, Bendeac, Cronica Carcotasilor, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Doru Octavian Dumitru, Mondenii,…….acestea ar fi in mare dupa mine. Sau cel putin acestia sunt cat de cat promovati.

Iar topul meu personal ar fi urmatorul :

Pe primul loc Divertis de la Pro Tv, interesant haios, in pas cu vreamea si cu vremurile. Experienta lui Toni Grecu isi spune cuvantul, practic pentru succes nu ai nevoie doar de comedie, pana la urma fara expunere nu existi.

Locul al doilea ar fi undeava intre Cronica Carcotasilor si Bendeac, Carcotasii au pierdut teren serios, dar totusi cred ca merita locul doi, iar Bendeac dupa ei.

Locul trei ar fi Bendeac, e bun, uneori chiar foarte bun, insa uneori nu are haz, sau hazul e pentru cei care nu stiu sa se lege la sireturi, e clar ca oricand poate ajunge pe locul intai.

Locul patru Nae Lazarescu si Vasile Muraru, au avut haz in trecut, au si acum, e un cuplu umoristic reusit, din pacate apar foarte rar la tv, dar nu se fac niciodata de rusine.

Restul nu stiu daca ar trebui clasificati .Mondenii au fost sus dar au picat si nu s-au mai ridicat, iar Doru Octavian Dumitru nu a avut niciodata haz,dupa parerea mea. Dar tot mai vad afise cu el din cand in cand, chiar nu inteleg cine merge la spectacole….este extrem de slab, in opinia mea nu este comic. Daca ar fi sa caut as gasi cel putin 10 concurenti respinsi de la Romaniii au talent care sunt de 10, 20 de ori mai buni decat Doru Octavian Dumitru.

11 comments

 1. Aceeasi parere ca Ana. Faza e ca nici nu-mi prea plac emisiunile de genul acesta. Uneori o gluma neinteresanta devine penibila, si chiar n-are rost sa o vezi. Chiar pot spune ca nu ma prea uit la televizor, dar sa zicem ca-un Bendeac e bun. 😀

 2. Mie nu mai imi plac deloc cei care apar la tv, mi se pare ca le-am cam trecut vremea sau cel putin ei au ramas in urma. Daca vreau sa rad ma uit pe net la stand-up comedy.

 3. Sincer…nu ma mai uit de mult la emisiuni de comedie din Ro. Chiar nu pot numi o emisiune buna…una care sa si tina. Bendeac a fost pe val, da…a avut ceva faze bune, dar se cam repeta. De Divertis… sunt atat de vechi….si au glume pt varsta lu bunica mea. DOD a avut si el momentul lui dupa revolutie….ca Divertis…imi aduc aminte ca era full la mamaia.

  Da de Vacanta Mare? Aia pot spune ca au fost buni (fata de restul).

  De ceva ani ma uit la standup-uri de afara… multe bune. Va dau doar un ex: cautati The real kings of comedy…sa vedeti acolo legende…B Mac, Cedric….
  (pentru cei care inteleg engleza).

 4. Vacanta mare ar fi buni, chiar si trasniti, insa mie imi placeau seriale cum a fost ‘la bloc’ ,pacat ca nu mai sunt up.
  Are cineva idee de unde pot descarca filmulete cu ei?

 5. Din punctul meu de vedere, Bendeac nu are haz..ma rog, eu nu l-am apreciat niciodata pentru asa zisele show-uri de divertisment ci mai degraba pentru potenta sa de a imita mai multi oameni, oameni care chiar nu au haz..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.