Ce este in mintea barbatilor ?

S-a scris mult despre cum gandesc barbatii, cum functioneaza acestia. Insa mai toti ,, specialistii ” care s-au pronuntat in acest sens erau femei. Deci este momentul unui raspuns ,, oficial”. Era si cazul :). Si aceasta pentru ca noi barbatii am fost acuzati de multe ori ca suntem predispusi la ganduri mai putin ortodoxe uneori.

Ce gandesc barbatii cand vad o femeie frumoasa ?

Probabil cea mai des intrebare care vine in mintea unei femei, cand este vorba de barbati. Presupunerile specialistelor sunt cam identice, toate sustin ca noi barbatii vedem cu mintea femeile fara vesminte. Cu alte cuvinte, incercam sa vedem fiecare femeie in costumul lui Eva. E gresita aceasta explicatie, total gresita. Trebuie sa recunoastem ca noi barbatii din reflex dezbracam femeile din priviri de cele mai multe ori. Insa nu pana la costumatia Evei, ne oprim la lenjerie. Iar aceasta in mintea noastra e una spectaculoasa, ceva in genul celei de aici. De cele mai multe ori ne imaginam prea mult si suntem un pic dezamagiti cand realitatea difera, dar mai tot timpul lasam de la noi :).

Chiar daca nu se vede, lenjeria intima este cea mai importanta piesa vestimentara la femei.

Nu este deloc deplasata afirmatia de mai sus. Putem oricand sa testam acest lucru. E chiar foarte simplu, daca intrebam un barbat in ce haine a fost imbracata o anume femeie pe care acesta a vazut-o in urma cu cateva ore, sigur nu veti afla prea multe Daca insa acelasi barbat a vazut in urma cu cateva saptamani o femeie in lenjerie intima cam cum sunt cele de aici, sigur barbatul intrebat o sa va spuna toate detaliile, ba chiar unele nesemnificative. Ca doar stam foarte bine cu memoria, doar ca aceasta trebuie stimulata din cand in cand pentru a functiona in parametrii normali :).

Pana la urma lenjeria feminina e mai importanta pentru barbati, decat pentru femei. Lenjeria intima e un accesoriu care din cand in cand lipseste la unele femei, dar niciodata nu lipseste din imaginatia barbatului. Pana la urma nu conteaza daca femeia poarta o patura sau un cearceaf, daca are lenjeria ,, potrivita” sigur ii va sta foarte bine.

One comment

  1. La ce ne gândim noi bărbații e foarte clar, la ce se gândesc femeile e mai greu de descifrat. Cică ele sunt foarte diferite între ele, nu găsești doua care sa gândească identic. Pe cand cu noi bărbații e simplu, oricum o iei tot la femei ajungem .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.