zambesc.com RSS Feed

Cat de mare e un bodyguard ?

Nu stiu daca marimea conteaza insa in general oamenii din aceasta bransa sunt mari la propriu. Acum sa nu va inchipuiti ca toti sunt fibra si muschi. Majoritatea sunt mari de la mici, pizza, adica grasi, burtosi. Daca ar fi sa ii clasificam am putea sa ii impartim in cel putin trei categorii:

Bodyguard, adica cei cat de cat fara prea multa grasime, care se vor un fel de 007.
Agent de paza, la fel ca si cel de sus doar ca e mai batran, ii puteti gasi dormind prin banci, la portile unor firme, etc. Practic sunt identici atat ca si titulatura, doar ca primii se vor a fi altceva.
Si cea de-a treia cateogorie sunt de fapt ambele categorii, iar titulatura potrivita ar fi ,,badea gardul’’, adica agent de paza ,, bine instruit’’ dar are nevoie de echipa de interventii ca sa isi lege sireturile.

Nu vreau sa critic aceasta ocupatie, sau pe cei care o practica, indiferent cum le place sa isi spuna, e amuzant totusi cand unii se simt jigniti daca sunt facuti agenti de paza, motivand ca ei sunt bodyguarzi…tongue

Iar cat priveste marimea unui agent de paza am ceva dubii. Zilele trecute am dat peste o masina cu inscriptia unei firme de paza, masina foarte mica, dupa cum se vede si in poza de mai sus. O fi departamentul care asigura paza la gradinita ? Sau firma de paza trimite doar niste monstre initial clientului, ceva in genul celor care isi promoveaza produsele prin Real. Adica varianta pentru impresie: se trimite un agent jumatate de buletin, iar daca v-am convins va trimitem si un agent intreg…big grin

Nu stiu daca aceasta e strategia, insa pe mine nu ma poate convinge o firma cu o astfel de masina pentru interventii, daca e vant mare afara probabil ca nu pot interveni cei de la Piros Security, asa se numeste firme care are in dotare masina din poza de mai sus. Sau poate e o masina fara permis, iar cum nu toti agentii au permis de conducere o fi extrem de utila….dar nu pentru interventie rapida.

Cat priveste denumirea firmei, aici avem o alta problema, personal nu imi suna deloc bine Piros Security, ma rog partea cu Piros….Puteau sa ii spuna la fel si Pipi Security ca tot aia era. La capitolul acesta nu sunt singurii care au dat cu batul in balta, avem o groaza de firme cu denumiri cel putin nepotrivite.

, , ,
9 Comentarii
 1. Radu :

  A zis pe data de 1 mai, 2013

  haha, funny! parca ar fi masina de pizza laughing

 2. Sandi :

  A zis pe data de 2 mai, 2013

  Marimea nu conteaza la un badyguard doar la paznici, cand vede infractoru un echipaj ca cel din poza cade secerat de ras.

 3. TG :

  A zis pe data de 2 mai, 2013

  laughing e mini bodyguard ma laughing

 4. Diana :

  A zis pe data de 2 mai, 2013

  Poate sunt chinezi din aia urmasi de-ai lui Bruce Lee big grin

 5. Mike :

  A zis pe data de 4 mai, 2013

  Ce caterinca laughing ma gandesc ca poza asta e de fapt …un trucaj big grin

 6. dePop :

  A zis pe data de 4 mai, 2013

  Mike@

  Poza e reala si astazi am mai vazut in trafic o masina similara de interventii ai unei alte firme de paza…

 7. Daniel :

  A zis pe data de 6 mai, 2013

  Mai mare rusinea…de fapt ce rusine sa aibe idiotii astia care nu stiu cum sa mai castige bani aiurea…maine poimaine o sa fie o caruta pe post de masina de interventii…rusineeeeeeeeeeeeee

 8. Ionut :

  A zis pe data de 8 mai, 2013

  Nu stiu ce bodyguarzi stii tu, insa cei pe care ii cunosc eu clar n-ar incapea intr-o masina de livrat Pizza laughing

 9. Bogdan :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  E masina foarte mica dar in fata e loc si pentru un om mare. E saptioasa. Sau o fi masina celor ce se ocupa de instalarea camerelor video


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*