Atentie la biciclete, hotii au iesit la cules

Inca nu mi-am pus bicicleta in functiune, insa aseara fiind la plimbare prin centrul Timisorii, am dat peste o victima. Evident este vorba de o bicicleta care desi legata bine de un stalp, intr-o locatie extrem de centrala si luminata, plina de politisti locali…cu toate acestea bicicleta a ramas fara roti. Deci putem spune ca proprietarul e norocos, a ramas cu jumatate de bicicleta. Pe de alta parte e jenant si penibil sa iti fie dezmembrata bicicleta in centrul orasului, nu reusesc sa inteleg cum e posibil. Indiferent cumm ar proceda hotul la un moment dat trebuie sa mearga pe strada cu doua roti. Iar pe strada circula si politia locala, sau o fi fost pe tura celor care doar aud si nu vad ?

Daca aveti bicicleta luati-va o incuietoare cu lant lung, astfel incat sa puteti sa treceti lantul prin ambele roti si cadru, altfel patiti ca si in poza de mai sus. Atentie de ce legati bicicleta, nu de alta dar stiu un caz cand bicicleta a plecat cu tot cu gardul metalic.

7 comments

  1. Am văzut și eu ieri bicicleta asta și mă-ntrebam ce naiba vor să facă ăia cu roțile. Oricum, eu m-am învățat minte și o țin legată în scară, la etaj, unde-i ușor de supravegheat. babele din bloc sunt ochi și urechi și am norocul că nu lasă pe nimeni să intre în scară dacă nu îl recunosc.

  2. CristinaTm@

    In urma cu circa o luna unui prieten ia fost furata bicicleta de la etajul doi….nu stiu daca avea babe pe palier.:)

  3. Ce oameni… Unui prieten de al meu i-a furat bicicleta de la et.4 . O legase cu anti-furt de balustrada. Au luat-o cu tot cu 3 bari de la balustrada…

  4. Nu prea mai merg lucrurile cu masinile sau furatul de biciclete e mai accesibil?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.