Castigatorul Master Chef cu vedete – un fiasco

Dupa cum probabil stiti castigatorul Master Chef cu vedete e de fapt o castigatoare fiind vorba de Elena Lasconi. Unul din personajele cele mai sobre si mai mature de la acest concurs. Nu stiu daca merita sa castige, insa finala Master Chef a fost un fiasco. Si aceasta din mai multe punct de vedere, in primul rand 90% din ultima emisiune au fost reluari din celelalte episoade.

Elena Lasconi
Foto: Facebook

certuri intre concurenti, vorbe urate, cazaturi sau intrebari indiscrete din partea juratilor, de genul ,, ai fost la scoala de corectie?”… intrebare pentru Pacha Man. Intrebarea a venit ca urmare a unei glume, raspunsul a fost ; ,, nu”. Desi daca ma gandesc bine Pacha a stat un pic la puscarie, nu e asta problema. Tipul e chiar de treaba si il vedeam castigator, sunt sigur ca dupa aceasta emisiune a crescut in ochii multora.

Cat priveste finala si ma refer strict la proba gatitului a fost un dezastru. Toti concurentii au fost la pamant, adica niciunul nu a gatit pentru finala. Personal nu as fi atribuit premiul niciunuia, ar fi trebuit pusi inca o data sa gateasca. Nu poti sa dai premiul Master Chef pentru o prajitura, mai degarba as fi inclinat sa il dau pe un peste, cel a lu’ Pacha Man…Daca tot trebuia dat.

3 comments

  1. Aici sunt de acord cu tine, premiul trebuia sa fie dat la Pacha Man pentru ca nu multi au crezut ca stie gati si, in plus, de-a lungul concursului e cel care a evoluat cel mai mult. Elena Lasconi n-a facut altceva decat sa-si laude prajiturile extraordinare.

  2. Sincer si mie mi s-a parut extrem de slaba finala, iar de câștigător; erau alții mai buni.

  3. Finala a fost destul de slaba. Elena a stiut doar sa isi laude minunatele si extraordinare si super mirificele prajituri, in rest un mare FASHHHH. Cred ca Pacha Man a evoluat cel mai mult, dintre toti cei de la Master Chef cu vedete. Parerea mea

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.