ATV-urile Can-Am Bombardier – combinația perfectă între relaxare și adrenalină

image001

Odată cu relaxarea măsurilor adoptate în perioada pandemiei, a crescut nevoia de a petrece timp în natură. Printre activitățile preferate de români se numără plimbările prin parc, mersul la munte, plimbările cu bicicleta sau trotineta și, o activitate care a devenit din ce în ce mai apreciată, plimbările Off Road cu ATV-ul. Astfel, cererea pentru acest tip de vehicul a înregistrat o creștere în ultimele luni. Dacă și tu ești în căutarea unui astfel de vehicul ce îți poate oferi doza de adrenalină de care ai nevoie, trebuie să știi că dealerii autorizați ATVRom Cluj ți-au pregătit ATV-uri cu motorizare puternică, un design ce atrage toate privirile și prețuri competitive, unul din cei mai apreciați producători de ATV-uri fiind Can-Am Bombardier.

De ce ATV-urile Can-Am Bombardier sunt o investiție rentabilă?

Compania canadiană Bombardier Recreational Products a pregătit atât pentru iubitorii de adrenalină, cât și pentru cei ce vor să încerce senzații noi, o gamă largă de ATV-uri, cu motorizări, design și specificații diferite, astfel că ai posibilitatea să găsești ATV-ul potrivit pentru tine, în funcție de buget, preferințe și așteptările tale de la acesta. ATV-urile Can-Am Bombardier se regăsesc pe piață la prețuri competitive, pornind de la aproximativ 7.000 de euro pentru cele cu motor Rotax 450, 1 cilindru și o capacitate de 427 cmc și pot ajunge la 16.000 de euro pentru cele cu motor Rotax 1000, V-Twin și o capacitate de 976 cmc. Indiferent de varianta aleasă, doza de adrenalină este asigurată, iar designul și culorile vor atrage toate privirile. Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care merită să investești în ATV-urile realizate de acest producător.

Ce ATV-uri Can-Am Bombardier am la dispoziție?

Can-Am Outlander 450 T ’21 este cel mai accesibil ATV de la acest producător, are un motor Rotax 450 cu o capacitate de 427 cmc, ce dezvoltă 38 de cai putere, având o tehnologie off road performantă. De asemenea, are tracțiune selectabilă 2WD/4WD cu diferențial față autoblocant Visco-Lok, suspensie față cu braț dublu tip A, suspensie spate TTI și un rezervor de 20,5 litri. Acesta are o capacitate de remorcare de 590 kg, având precablat un cablu de troliu. El este disponibil într-o singură culoare, și anume roșu.

Can-Am Outlander XU 570 T ’21 este un ATV complet echipat, fiind pregătit pentru orice traseu. Acesta are un motor Rotax 570 cu o capacitate de 570 cmc, ce dezvoltă 48 de cai putere. ATV-ul are tracțiune selectabilă 2WD / 4WD cu diferențial față autoblocabil Visco-Lok QE, suspensie față cu braț dublu tip A, suspensie spate TTI și un rezervor de 20,5 litri. ATV-ul are o capacitate de remorcare de 760 kg și este dotat cu cârlig de remorcare cu priză de remorcă. El este disponibil într-o singură culoare, și anume verde.

Can-Am Renegade X xc 1000 T ’21 este un ATV capabil de performanțe deosebite, fiind complet echipat. Acesta are un motor Rotax 1000, cu o capacitate de 976 cmc, ce dezvoltă 82 de cai putere și are o tehnologie modernă ce garantează manevrabilitatea. De asemenea, are tracțiune selectabilă 2WD/4WD cu Brake Traction Control (BTC), suspensie față – spate cu braț dublu tip A și un rezervor de 20,5 litri. El are o capacitate de remorcare de 750 kg și este dotat cu dispozitiv de remorcare cu priză de remorcă. Acesta este disponibil într-o singură combinație de culori, și anume negru cu roșu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.