Can-Am Bombardier – soluția ideală pentru iubitorii de adrenalină

image001

Nevoia de aventură sau pur și simplu de ieșit în natură a trezit în foarte multe persoane dorința de a încerca plimbările off road. Astfel că, pandemia a condus la o creștere destul de mare a cererilor pentru vehicule de teren, precum ATV-urile sau SXS-urile. În cazul în care și tu ești un iubitor de aventură sau îți dorești să ai parte de o experiență nouă și interesantă, atunci trebuie să știi că pe piață există o gamă largă de ATV-uri, cu motorizări prețuri și designuri diferite. Dealerii oficiali ATVRom Arad recomandă ATV-urile Can-Am Bombardier, care au un bun raport calitate-preț și un design perfect pentru iubitorii de adrenalină.

De ce să aleg ATV-urile Can-Am Bombardier?

ATV-urile Can-Am Bombardier au calitate garantată, fiind potrivite pentru orice tip de obstacol, acest lucru datorându-se motorizării puternice. Chiar dacă designul acestor ATV-uri este unul simplu, efectul său este cel căutat de doritorii de adrenalină, deoarece cu siguranță va întoarce toate privirile. Aceste avantaje vin la pachet cu un preț accesibil, care să te convingă că merită să investești în acest tip de vehicul.

Can-Am Outlander 450 T ’21 – unul dintre cele mai accesibile ATV-uri premium

ATV-ul Can-Am Outlander 450 T ’21 este dotat cu tehnologii de ultimă generație în domeniul Off Road, fiind în același timp o variantă accesibilă. Acesta este un vehicul ușor de manevrat, puternic, confortabil și modern, aceste avantaje datorându-se motorului Rotax 450, cu un cilindru, răcit cu lichid, cu o capacitate de 427 cc și o putere de 38 cp. Cutia de viteze este automată cu frână de motor standard, iar tracțiunea este selectabilă 2WD sau 4WD cu Brake Traction Control. În cazul în care vrei să parcurgi un traseu montan, acest ATV este partenerul potrivit, având un rezervor de combustibil de 20,5L.

Can-Am Outlander 450 T ’21 poate fi cel mai bun ajutor

Având o greutate de 308 Kg, tracțiune selectabilă și un motor puternic, capacitatea de remorcare a acestuia este de până la 590 de kg. Astfel, Can-Am Outlander 450 T ’21 poate fi cel mai bun ajutor atunci când ai nevoie să cari obiecte voluminoase și cu o greutate ridicată. Acest lucru este posibil și datorită dispozitivului de remorcare cu priză cu care ATV-ul este dotat.

Așadar, dacă ești pe punctul de a investi într-un ATV, Can-Am Outlander 450 T ’21 este o variantă convenabilă din punct de vedere al prețului, cu o motorizare puternică și cu un aspect atrăgător, special conceput pentru iubitorii de adrenalină.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.