Antena 3 ar putea ramane fara publicitate

Vai, vai, circula un zvon cum ca ar fi oarece cereri de renuntare la publicitatea de pe Antena3. Adica stiti voi, s-ar opri robinetul cu bani…Pai nu se poate asa ceva, am fi ca o gospodarie fara hazna. Si pana la urma cine ar face spagatul daca nu Mirciulica? Doar nu o sa stea Maruta in spagat, desi cred ca daca i s-ar cere ar face-o pentru audienta. Dincolo de gluma problema e una de interes national, nu putem ramane fara hazna, pardon fara Antena3. Pacientii din spitalele de boli nervoase unde o sa se uite ? Trebuie gasita o solutie, sa salvam Antena. Un studiu de piata, sa depistam ce reclama li s-ar potrivi? Sigur o sa se gaseasca ceva pe nisa lor.

Iata cateva propuneri de produse, servicii, care merg promovate pe Antena 3 ;

– calmante – Daca functionezi pe baza de calmante, este tinta principala a postului Antena 3.

– pampers pentru adulti – Nu stii cand te trece, pai esti telespectatorul perfect pentru Antena 3, apropo pampersul folosit trebuie trimis la Antena 3. Altfel s-ar putea sa ramana fara material pentru stiri.

– excursii in Siria – Linistea si pacea te obosesc, ai nevoie de cafteala cu sabii si pistoale, pai te uiti la Antena3.Vrei un pic mai mult de duci in Siria.

Toate aceste produse ar putea fi promovate chiar de el, Mirciulica, poate calmanetele il vor calma. Daca calmantele nu ajuta, atunci inseamna ca e constipat, un diuertetic si un pampers pot rezolva problema. Iar daca nici asa , atunci eu zic sa plece intr-o excursie in Siria, poate isi va indeplini destinul acolo.

One comment

  1. :))) pana acum cei de la Raiffeisen și Telekom au anunțat ca au suspendat contractele de publicitate… Le urez la cât mai multe;)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.