Angela Merkel a rămas fără portofel

Nici nu a apucat să își ia primele pensii, primele Mercedesuri electrice, primele vile, că fostul cancelar german, Angela Merkel a rămas fără portofel și bani. Tragedie pentru un politician care e obișnuit să ia, nu să dea fără să fie întrebat. Fostul cancelar al Germaniei, Angela Merkel, a fost victima unui furt în timp ce-și făcea cumpărăturile într-un magazin din Berlin. Merkel a refuzat să facă declarații.

Fostului cancelar Angela Merkel (67 de ani) i-a fost furat portofelul când se afla la cumpărături la un supermarket de pe Morsestrasse, în cartierul Charlottenburg din Berlin, relatează vineri dpa.

Angelei Merkel i-a fost furat portofelul în timp ce se afla într-un magazin alimentar joi în jurul orei 11:40. Poliţia germană a confirmat că o femeie în vârstă de 67 de ani a semnalat un furt în districtul Mitte.

Portofelul furat conţinea un act de identitate, un card de debit, permisul de conducere şi bani. Fostul cancelar german a refuzat să facă declaraţii.

Angela Merkel era însoţită în supermarket de cel puţin un bodyguard de la serviciul german de pază şi protecţie.

Chiar şi în perioada când deţinea funcţia de cancelar al Germaniei, Angela Merkel mergea chiar ea la cumpărături şi a fost văzută adesea la un supermarket din apropierea guvernului sau la raionul cu produse alimentare al unui magazin francez în Friedrichstraße, în centrul oraşului Berlin.

Unul dintre cei mai puternici lideri din istoria postbelică a Germaniei şi un actor major pe scena europeană şi mondială, Angela Merkel a părăsit funcţia de cancelar anul trecut, după 16 ani la putere.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.