Ziua in care mi-am adus aminte sa mai iau decizii

A inceput destul de prost ziua, alergatura (fara nici un rezultat), indiferenta, dezamagiri. Oricum, e doar 13 azi, poate ca era de asteptat.
Apoi am stat putin si m-am gandit. Chiar daca unele lucruri nu depind de mine, totusi eu sunt cel care imi traiesc viata. Eu sunt cel care ia deciziile si cel care alege pe ce drum sa mearga. Dar in ultima perioada am cam uitat sa mai iau decizii.

Si, ca orice om, vreau sa am si eu o viata cat mai fericita. Asa ca am inceput sa iau unele decizii. Sa nu mai las totul chiar la voia intamplarii sau sa ma gandesc doar la altii. Si am inceput sa ma gandesc si la mine.

Bineinteles, rezultatul unor decizii nu se vede instantaneu, o sa mai dureze ceva timp pana voi afla unde ma vor duce deciziile luate.

Insa un prim rezultat a si aparut. O decizie relativ minora dar cu un rezultat neasteptat. Care s-a prezentat sub forma unui trifoi cu 4 foi. %%-

Trifoi cu 4 foi

In viata mea nu am mai vazut asa ceva (live) si am fost destul de entuziasmat. Mai ales ca e simbolul norocului.
Nu stiu daca e „un semn”, dar oricum e un lucru cel putin interesant. Si care a reusit sa imi mai ridice moralul.

10 comments

  1. Ei pai vezi si u erai asa de suparat sinegativist ca e 13 :). Am trecutcu bine epste toate zilele de 13, luand chiar decizii importante :P. nu depinde de ziua sau numarul ei ci de faptul ca trebuie sa gandesti ce e bine sau nu, ce te avantajeaza sa nu. Sa pui lucrurile in balanta. Succes ca vad ca ai un trifoi cu 4 foi ( eu nu am avut parte sa gasesc unulpana acum :-<)

  2. hehehe:)o sa vi se para exagerat dar acum 2 ani am gasit 4 trifoi cu 4 foi fara sa ii caut..doar privind in iarba…iar ieri am fost la un gratar si am gasit 8 !e ciudat ca si sora mea s-a ambitionat sa caute si nu a gasit nici unul..cautam impreuna la un moment dat..dar eu tot gaseam si ea nimic.cert este ca de fiecare data cand am gasit trifoi cu 4 foi era primvara..acum ma intreb sunt chiar atat de norocoasa??

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.