zambesc.com RSS Feed

Vrei 10 000 de lei ? E simplu, scrie si tu imnul Timisoarei

Daca cineva este interesat sa faca rost de 10 000 de lei, ii pot oferi solutia. Este foarte simplu Primaria Timisoara arunca cu 10 000 de lei in cel care compune un imn pentru Timisoara.
palmieri de timisoara
Si cum romanul s-a nascut poet, nu cred ca va fi o problema. Deci daca vrei ca primarul Robu sa iti lipeasca pe frunte 10 000 de lei, apuca-te de compus. Sper doar ca primaria sa nu plateasca cu monede, nu de alta dar acestea vor fi mai greu de fixat pe frunte. Cu ce va pot ajuta eu, pai va pot oferi cateva repere ,, secrete’’ care il pot da pe spate pe domnul primar.

Domnul Robu este un mare fan al palmierilor si implicit al culturii din zona unde cresc acesti copaci, deci nu veniti cu ,, O brad frumos ‘’ ci eventual cu ,, O palmier frumos”. Si asta doar in privinta textului, linia melodica sa fie ceva intre Fernando de la Caransebes si ,, Ham un baietel’’ interpretata de o concurenta de la Romanii au talent.

Deci la compus inainte :

Imnul lui Robu

Aceasta este prima strofa, restul faceti voi, sper doar ca de cei 10 000 de lei sa nu va cumparati palmieri.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*