zambesc.com RSS Feed

Unii isi vor fundul cat mai sus

Trebuie sa recunoastem ca suntem o natie aparte, ba chiar unica . O fi bine sau rau ? Greu de spus. Acum 50 de ani eram mai buni, acum suntem intr-o curba, ba nu, intr-un picaj care ne duce pe o pozitie usor negativa. Da stiu, trebuie sa fim optimisti, sa ne iubim/laudam, neamul si ramul. Sa credem in politia locala ( care nu stiu de ce exista ) si sa dam credit politicienilor ca ne vor binele. Par sfaturi de pe la un spital de boli mintale pentru romanul de rand. Dar sa revenim la fund, pardon la subiect. De ce unora le place sa fie cu fundul pe sus ? O dilema la care nu am gasit raspuns.

De ce un om matur si care pare normal vrea sa stea cu fundul sus. Fie ca vorbim de politica administratie, sau cucoana care apare in imagine….Toti au acelasi tel. Pe cea din urma am pozat-o astazi intr-un parc din Buzias…..De ce vrei sa ai fundul sus cucoana ? Poate raspunsul tau ar clarifica restul problemelor. Da, am intelege si noi restul, de ce unii se vor sus. Si poate asa v-am urca pe toti in avion/avioane. Pentru ca e clar ca noi restul nu suntem de nasul vostru, caci voi ,, vanati ” alte culmi. Problema e ca sunteti tot mai multi. Balanta sta sa se rupa in favoarea voastra. Iar noi restul sa emigram incet, incet..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*