zambesc.com RSS Feed

Statiunea Buzias – Desi micuta, tot in paragina ca si restul

Nu stiu daca in acest moment exista in Romania vreo statiune care sa nu aibe o portie generoasa de ruine. Si nu ma refer la obiective istorice conservate. Nu, cladiri administrative, hoteluri care candva functionau, iar acum stau sa cada la prima pala de vant. O fi acesta trendul si poate nu am inteles eu, cert e ca mai toate zonele turistice consacrate, stau sa cada.

Statiunea Buzias pe care am vizitat-o astazi nu face exceptie, desi e foarte mica, mare parte din cladirile de patrimoniu sunt praf. Lucruri care au functionat sute de ani, si-au oprit activitatea brusc. Cauzele evident necunoscute, explicatiile care sunt date de cei in cauza de obicei sunt de natura paranormala….Ca o fi, ca o patii.. In concluzie si statiunea Buzias poate fi un episod de Dosarele X.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*