zambesc.com RSS Feed

In Timisoara se circula si pe rosu

Nu am facut un studiu in privinta celor care trec pe rosu in Timisoara. Insa daca stai la un semafor cat de cat aglomerat, nu ai cum sa nu observi ca se trece pe rosu. Si nu e vorba de culoarea galbena, sau ca te-a prins la mijloc. Nu, in medie avem undeva la 3-4 masini care trec pe rosu acolo unde sunt doua benzi. Adica cate doua masini pe banda.

Nu stiu daca e mult, sau putin. Dar sigur e grav. Iar ceea ce este si mai alarmant e faptul ca nu prea se mai face diferenta intre culori. Adica fenomenul e unul in crestere. De aici si acele cateva accidente in fiecare zi ce se intampla prin Timisoara. Ce este mai ciudat e faptul ca avem camere de luat vederi in intersectii si cu toate acestea nu se intampla nimic. Sau poate camerele colecteaza imagini pentru YouTube, vrea cineva sa faca un canal de ,,succes”.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*