Cat costa un apartament nou in Timisoara ?

Timisoara s-a apucat de construit, case, apartamente si iar case si iar apartamente. Oriunde intorci privirea se construiste ceva. O fi bine, o fi rau ?…Habar nu am, e un pic ciudat sa avem blocuri in zonele limitrofe, rurale, dar asta e. Problema e ca nu prea avem infrastructura, dar asta e alta problema.

Cat costa un apartament in Timisoara sau pe langa ?

Preturile sunt ca la masini, adica unele mai sus altele mai jos. Cu alte cuvinte avem preturi incepand de la 890 euro/metru locuibil, la 1400 euro/metru apartament gata mobilat. In medie vorbim de circa 1200 euro/metru patrat locuibil. Mult, putin, cert e ca un apartament vechi intr-un cartier oarecare e tot pe acolo. In concluzie daca vrei un apartament care sa aibe doua dormitoare si o sufragerie, te poti incadra undeva sub 70.000 euro. Evident al doilea dormitor ar fi ceva mai mic, undeva in 10-12 m2. Dar e de preferat doua dormitoare atunci cand exista si un copil, sau copii. Iar in aceast moment mai toti cei care cauta o casa noua sunt familisti cu 1-2 copii.

Dincolo de bani in alegerea unui apartament trebuie sa tinem cont de un element esential, ba chiar doua. Parcarea si izolarea fonica. Fara 1-2 locuri de parcare nu merita sa cumperi un apartament, nici daca e la jumatate de pret. Iar in ce priveste izolatia fonica a cladirii, e la fel. Asta daca nu vrei sa auzi fiecare pis facut de vecini. In concluzie daca vrei un apartament in Timisoara, cauta sa cumperi o casa. Altfel va fi mai complicat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.