zambesc.com RSS Feed

Cat costa un apartament nou in Timisoara ?

Timisoara s-a apucat de construit, case, apartamente si iar case si iar apartamente. Oriunde intorci privirea se construiste ceva. O fi bine, o fi rau ?…Habar nu am, e un pic ciudat sa avem blocuri in zonele limitrofe, rurale, dar asta e. Problema e ca nu prea avem infrastructura, dar asta e alta problema.

Cat costa un apartament in Timisoara sau pe langa ?

Preturile sunt ca la masini, adica unele mai sus altele mai jos. Cu alte cuvinte avem preturi incepand de la 890 euro/metru locuibil, la 1400 euro/metru apartament gata mobilat. In medie vorbim de circa 1200 euro/metru patrat locuibil. Mult, putin, cert e ca un apartament vechi intr-un cartier oarecare e tot pe acolo. In concluzie daca vrei un apartament care sa aibe doua dormitoare si o sufragerie, te poti incadra undeva sub 70.000 euro. Evident al doilea dormitor ar fi ceva mai mic, undeva in 10-12 m2. Dar e de preferat doua dormitoare atunci cand exista si un copil, sau copii. Iar in aceast moment mai toti cei care cauta o casa noua sunt familisti cu 1-2 copii.

Dincolo de bani in alegerea unui apartament trebuie sa tinem cont de un element esential, ba chiar doua. Parcarea si izolarea fonica. Fara 1-2 locuri de parcare nu merita sa cumperi un apartament, nici daca e la jumatate de pret. Iar in ce priveste izolatia fonica a cladirii, e la fel. Asta daca nu vrei sa auzi fiecare pis facut de vecini. In concluzie daca vrei un apartament in Timisoara, cauta sa cumperi o casa. Altfel va fi mai complicat.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*