zambesc.com RSS Feed

Unele femei se iubesc maxim

Nici mie nu imi place titlul de mai sus, insa avand in vedere subiectul, asta am gasit. Si nu e deloc deplasat cand spun ca unele femei se iubesc maxim. Pare un vers dintr-un hit a la Guta, dar este realitate pura. O cucoana de prin Anglia se iubeste atat de mult incat a hotarat sa se ia de nevasta. Da, s-a casatorit cu ea insasi. Sa nu va ganditi ca e vorba de un moft trecator, duduia s-a imbracat in mireasa, a invitat pe cei dragi si tot tacamul. Si-a motivat decizia spunand ca trebuie sa isi rasplateasca perioada de autocunoastere si acesta este urmatorul pas. Nu stiu care sunt cauzele care au dus-o pe madam Grace Gelder sa faca aceasta alegere.

Cat de pretentioasa poti sa fii incat sa recurgi la asa ceva. Sau poate nu e vorba de pretentii, ci pur si simplu domnita a sarit prea mult coarda in tinerete si asa i-a evadat singurul neuron din dotare. Sau poate femeile au o predispozitie genetica in a iubi, dar in acelasi timp au si o predispozitie in a se iubi mai intai pe ele. In fine, nu vom sti niciodata ce si cum. Eu nu reusesc sa inteleg alte aspecte ale acestui mariaj la singular. Ce va face domnita daca se plictiseste si vrea sa divorteze ?

Ce motive ar putea sa prezinte la divort ? Incerc eu sa fac o lista, poate ii dau cateva idei in caz de divort happy :

– Partenerul nu mai este ce-a fost la pat.
– Partenerul nu gateste, intarzie.
– Partenerul o inseala.
– Partenerul o bate, poate ii da judecatorul un ordin de restrictie, adica sa nu se uite in oglinda.

Dupa o astfel de poveste nu pot sa ma gandesc decat la urmatoarea explicatie : prea multe medicamente, sau deloc, o fi uitat duduia sa isi ia pastilele cu anii.

, , ,
2 Comentarii
  1. Yamasha :

    A zis pe data de 9 octombrie, 2014

    OMG oare e fata mare?! laughing

  2. Andreea :

    A zis pe data de 12 octombrie, 2014

    A uitat sa-si ia pastilele. Varsta e de vina.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*