Un concurs facut la misto – cautam oameni mari

Nu stiu cata lume a auzit pana acum de concursul cautam oameni mari. Un concurs organizat de BRD.
Pe scurt, despre ce e vorba. E un concurs cu votare. Iti faci un cont, mergi pe site, scrii povestea ta induiosatoare si apoi astepti sa aduni cat mai multe voturi pentru a castiga premiul lunar de 20 000 de RON.
Pana aici, nimic dubios.

Inainte de distractie, cateva idei din regulament

Povestea postata:
Trebuie sa se refere la persoane cu potential sau care au un vis si care au nevoie de un sprijin material pentru indeplinirea visului lor in domeniile: cultural, artistic, educativ, de invatamant, stiintific-cercetare fundamentala si aplicata si sportiv
Nu pot avea ca scop obtinerea unor fonduri pentru probleme medicale

Cu mentiunea ca
Organizatorul isi rezerva dreptul de a aproba materialele inscrise de participanti inainte ca acestea sa fie postate, materialele urmand sa fie postate pe site in maxim 24 de ore de la inscrierea acestora de catre participanti, in urma verificarii acestora de catre Organizator.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica/exclude din campanie materialele transmise de participanti si care nu respecta conditiile mentionate anterior

Adica orice gigel poate sa povesteasca cum viseaza el de mic sa fumeze marijuana dar parintii nu au avut bani pentru a-i satisface placerile. Insa administratorii sitelui nu vor permite postarea unor asemenea tampenii.
Pentru ca ideea concursului e alta.

Insa acum, urmeaza distractia. Cu participantii inscrisi la concurs.

Intai, apar tot felul de povesti despre copii care fac cate un sport, sau dans, sau canta si… lumea le zice ca sunt buni. Si au nevoie de bani ca sa … isi cumpere dulciuri.
Apoi mai sunt si cateva povesti cu persoane care au probleme medicale. Care trebuiau sa fie eliminati din start, conform regulamentului.
Mai apare o fetita clarvazatoare… si urmeaza cireasa de pe tort.

Povestea unui ingeras de fetita (care sa va spun sincer, din poza, nu pare chiar asa de ingeras) care viseaza sa se faca medic pediatru. E in clasa a 7-a dar deja viseaza sa se faca pediatru. Si pentru asta are nevoie de… un calculator bun. A, si carti.

Deci 20 000 de RON pentru un calculator si carti. Oare o sa ii ajunga ? 😕

Si m-am uitat la voturi, are cam 300 adunate pana acum.
Tinand cont ca majoritatea au 2-3 voturi si cativa au ajuns pe la 40-50, 300 este enorm. Pentru ca da, sunt si ceva povesti interesante. Povesti ce prezinta oameni cu adevarat valorosi si care ar avea nevoie de respectiva suma.

Dar nu, cea mai votata e povestea unei dolafane de clasa a 7-a care viseaza sa se faca medic pediatru (peste vreo 20 de ani) si care are nevoie de un calculator. Si ea o sa castige cei 20.000 de roni.

Daca aflam de la inceput de concurs, ma inscriam si eu. Povesteam cum visez eu sa ma fac cosmonaut si cum am nevoie de sosete noi. Si apoi mi-as fi pus toti cunoscutii sa ma voteze. 20.000 de roni ar fi insemnat o multime de sosete…

9 comments

  1. Sau, cautam oameni cu ambele minti acasa!!!!!

    Dupa cum se stie, noi avem doua minti: una se afla in emisfera dreapta a cortexului si cealalta in cealalta.

  2. Super tare povestioara. Pai si daca tot ne-ai spus care e visul tau cel mare…. hai la BRD sa te votam…. vine iarna si nu poti sta fara sosetele:)). Mdap… citisem si eu recent de concursurile lor…

  3. am citit si eu pe site…..interesante povesti….mai toate sunt cam aiurea….dar toate au ca fundament o chestie de pe care se poate specula.pacat ca nu te-ai inscris si tu…aveai de sosete pana in 2100:)) nu-ti mai cumpara mamica si taticu:))))vaide steaua lor ce au postat , trebuiau sa posteze acolo vedete tv, gh hagi sau cine?? daca postati si tu…deci te-ai gandit nu???? vai si de steaua ta sosetarule..cioraparule…:))))))))))))

  4. Cat porti la picior si cand e ziua ta? Ca daca ai ratat concursul, iti trimit de ziua ta o sacosa cu ciorapei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.