Herbal Essences House of Fun. Cica concurs

Si cum deschid eu messengerul mai descopar un concurs facut la misto: Herbal Essences House of Fun. De fapt concursul, ideea lui, e foarte tare. Modul in care se desfasoara concursul e jalnic.

Care e ideea: se strang trei fete (cu varsta intre 18 si 26 de ani), se inscriu pe site si incearca sa adune cat mai multe voturi pentru a castiga premiul cel mare: posibilitatea de a locui in House of Fun timp de 6 luni de zile.

Cum ar trebui sa adune o echipa voturi? Postant pe pagina de profil a echipei: filmulete, imagini, texte.
Pana acum sunt 104 echipe inscrise. Are vreo echipa postat un filmulet? NU ! Se ocupa vreo echipa de blog? NU ! (la vreo 2-3 echipe am vazut un articol trantit la misto acolo) Are vreo echipa poze, multe poze, ca sa te atraga sa votezi? NU ! (majoritatea au doar cate o poza, obligatorie la inscriere)

Au strans echipele voturi? DA ! Care a avut cei mai multi prieteni si i-a convins sa voteze, a adunat voturi. Pentru ca un votant neutru ca mine nu are ce echipa sa voteze. Toate profilele arata la fel. La fel de lipsite de continut.
Macar daca le obligau sa inscrie un filmulet la inregistrare, minim 10-15 poze, asa puteai sa faci o pasiune pentru una dintre echipe.
Dar asa… :-j

5 comments

  1. Draga Andrei,
    Nu ai dreptate in totalitate, noi echipa Pussycat Dolls am inceput sa lucram la blogul nostru din 21 octombrie 2009 !

  2. Ah.. Am uitat sa adaug ceva. In esenta este un concurs de popularitate. Organizatorii prin acele profiluri ne-au oferit niste unelte prin care ne putem face reclama. Nu sunt singurele de care ne putem folosi. Daca o echipa are atat de multi prieteni/cunostiinte, incat sa stranga cel mai mare numar de voturi, atunci consider ca merita sa castige (in caz ca ai mai urmarit concursul – s-a ajuns undeva la numere ca 400 de voturi) ! Parea mea ­čśÇ

    Facebook: http://www.facebook.com/flavia.scinteanu

  3. Mda…ce mai concurs!Am castigat acum aproape 2 saptamani un nintendo pe care mi-au zis ca mi-l vor trimite in 1-2 zile prin curier; i-am trimis celui care m-a instintat de treaba asta un mail in care i-am spus ca asa-zisul curier nu a ajuns nici pana acum si nici macar nu mi-a raspuns sa ma lamureasca!Bravo!Foarte profesionisti…nu am ce zice!Ar fi putut sa-mi spuna „Ma,dureaza 2-3 saptamani,asa ca nu mai visa la premiu!”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.