Toyota Avensis sau dincolo de limite

Masina utilitate, pasiune, eleganta, statisfactie…, chiar si personalitate..Da, toate acestea pot coexista in tot ceea ce presupune o masina. Inainte de-a alege trebuie sa cunoastem si sa ne cunoastem. Masina, pana la urma, vrem nu vrem este un membru de familie, ne reprezinta; conducem ceea ce suntem.

De ce Toyota Avensis ?

Intr-un cuvant raspunsul e foarte simplu : remarcabil.

Design-ul elegant dar si practic, in acelasi timp sofisticat, face ca modelul Avensis sa fie purtator a unei aure care il face remarcabil si diferit. O forma dinamica perfecta care iti confera atat siguranta, dar in acelasi timp este o imbinare perfecta intre abilitatile modelului si forma. Aliura impozanta a modelului vorbeste de la sine, liniile fluide desavarsesc exteriorul astfel incat ai senzatia ca modelul a fost proiectat de imaginatia ta, fiind un cerc inchis intre dorinta si realitate.

Calitatea la un astfel de model se impune, insa Avensis ne ofera mai mult. Pe langa calitatea idubitabila a materialelor folosite, elementele de detaliu sunt de cea mai inalta clasa. Imbinarea acestora dar si simtul tactil nu pot decat sa ne confirme faptul ca avem de-a face cu un standard de clasa premium. Toate aceste elemente, materiale perfect lucrate dar mai ales combinate, nu pot sa te faca decat sa ,, navighezi ” de placere la bordul acestui model.


Foto: Toyota.ro

Tehnologia este un element extrem de important, Toyota nu a neglijat deloc acest aspect la modelul Avensis, dimpotriva avand tehnologie de varf. Avem un sistem super avansat numit multimedia Toyota Touch&Go Plus. Acest sistem performant ne ofera functii superioare de conectivitate, fiind un varf de tehnologie. Pe langa acesta Avensis mai are in dotare un sistem numit Tehnologie intuitiva, acesta avand un rol important in cresterea sigurantei, dar si a confortului pasagerilor.

La Toyota Avensis nu putem vorbi de cateva puncte tari, modelul in sine fiind o combinatie perfecta intre calitatile care formeaza ,, intregul” care nu ar fi perfect fara o motorizare pe masura. Putem alege din cele sapte motorizari, da sapte.., nu e o gluma. Sapte posibilitati de forta cu aceeasi personalitate, una remarcabila. Un aspect important,……. cel mai important sunt fluturii, nu va speriati nu deviez de la subiect, evident ma refer la fluturii din stomac, emotiile, placerea de-a conduce. Cu Avensis nu ai doar o experienta placuta in primii kilometri parcursi, experienta capatand forme tot mai placute si interesante cu fiecare kilometru.

Putem vorbi de un model cu personalitate, da Toyota Avensis spune ceva despre cei care se bucura de placerea de-a o conduce. Personal o vad ca o prelungire a Eu-lui, poate am o imaginatie prea bogata dar nu cred ca exagerez cu ceva cand afirm acest lucru. Avensis e ca sabia pentru samurai, adica o prelungire a mainii, in cazul nostru a personalitatii.

Daca ar fi sa recomand modelul, evident l-as recomanda celor dragi si aceasta pentru siguranta, confort, fiabilitate. Este important sa ii stim pe cei dragi pe maini bune si in acelasi timp calatorind de placere. Sa recomand Toyota Avensis cuiva caruia i s-ar potrivi, adica cuiva cu o personalitate deosebita, puternica si foarte important o persoana ,, verticala”, imi e destul de dificil. Avensis iti creeaza impresia ca ea te alege iar tu trebuie sa faci totul pentru a o conduce. Cred totusi ca ar fi o imbinare perfecta in anumite puncte cu ziaristul si scriitorul Cristian Tudor Popescu. Cel putin la capitolul verticalitate, adica fara compromis dar mai ales la efectul pe care il creeaza asupra celor din jur…, vorbeste fara cuvinte doar prin simpla prezenta.

Acest articol este o tema de participare la concursul Super Blog 2012.

7 comments

  1. Toyota Avensis e masina pe care mi-am propus sa o cumpar de acum 4 luni de zile cand am fost dusa intr-o plimbare de un prieten. Inca nu am adunat toti banii, dar daca am noroc pana la revelion voi avea propria mea Avensis cu motor de 1.6i pe benzina (merge super)

  2. Vestea buna e ca noul Avensis a luat unele lucruri de la Lexus IS, deci bordul si ceasurile arata mult mai bine. Nu este nimic in neregula cu calitatea materialelor de pe Avensis.

  3. Denisa @
    Nimeni nu a spus ca ar fi ceva in neregula cu calitatea, dimpotriva avem ,, varf’’ de calitate, atat la materiale cat si la finisaje.

  4. Mie imi place foarte multa toyota yaris chiar daca e masina pentru femeie, totusi imi plac foarte mult masinile Audi.

    Insa si toyoya avensis arata super.

  5. Foarte frumoasa masina..Si eu mi-am dorit-o la un moment dat,Bine,mi-o doresc si acum..Nu am avut bani de o Avensis ,in schimb mi-am luat o Toyota Auris,de care sunt foarte multumita.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.