zambesc.com RSS Feed

Toata crema de cocalari si pitipoance au intrat in post de astazi

Incepand de astazi toata crema Bucurestiului a intrat in post negru. Perioada nu este una determinata, nu se stie inca nimic. Cert este ca oamenii s-au retras pe unde a apucat fiecare . Si aceasta dupa ce le-a ars ,, biserica”. Da, s-a abatut o mare nenorocire, cocalarii si pitipoancele au ramas fara Clubul Bamboo. Problemele care deriva de aici sunt foarte multe si foarte complexe. Guvernul ar trebui sa se intruneasca imediat si sa organizeze o celula de criza. Trebuie gasit imediat un loc unde odraselele lor sa se simta la fel ca in Bamboo. Iar sampania sa fie la cateva mii de euro sticla, altfel nu are gust.

Pare o gluma, dar nu este, viata acestor puslamele trebuie sa intre in ,, normal”. Altfel ne trezim ca de maine merg si acestea la lucru. Iar pib-ul Romaniei creste de cinci ori si nu vom avea ce sa facem cu atata banet. Ba mai mult, nu o sa avem pentru cine sa muncim, cui sa platim impozite si alte prostii. Vorbim de un grav excedent bugetar, vom avea sosele peste tot, spitale si toate cele. Dar nu prea vom avea cocalari si pitipoanece..Asa ceva nu se poate, asteptam ca domnul Dragnea sa ia masuri si sa infiinteze cate doua Bamboo-uri in fiecare oras.

Altfel riscam sa spunem adio la viata autentic romaneasca.

, , , ,
3 Comentarii
 1. octav :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2017

  Gasesc ei alte haznale, unde sa se destrabaleze.

 2. speedy.gonzales :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2017

  stai linistit(a), ca exista Chaboo – mai are si nume asemanator.

 3. dePop :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2017

  Eu stau linistit, nu de cluburi ducem noi lipsa..Cu toate astea e posibil ca unii sa ajunga in depresie ca nu mai pot arata cat sunt de smecheri in Bamboo..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*