zambesc.com RSS Feed

,,Tipuri” de femei

Nu as vrea sa clasific sexul frumos pe categorii, insa de curand m-am intalnit cu o fosta colega de la primul meu job. Imi aduc si acum aminte de perioada respectiva, lucram in vanzari si aveam multi colegi tineri care insa nu ramaneau mult in firma. Colega de care vorbesc a plecat si ea la un moment dat din firma pe motiv ca se marita. De fapt in cele 5-6 luni cat am fost colegi subiectul,, ma marit” era la ordinea zile.
Ba incerca sa se semneze cu noul nume, ba vorbea de ceea ce va face dupa nunta, etc. Intanindu-ma acum cu ea, am fost foarte surprins sa aflu ca inca nu s-a maritat….Nu am intrebat cum e posibil, avand in vedere ca in urma cu ceva ani totul era batut in cuie.

Cred ca pana la urma exista o categorie de femei care inca din scoala primara incep sa se ,, pregateasca ” de nunta. Un exemplu in acest sens ar fi si Kate Middleton, cel putin asta povesteau ,,prietenele” ei prin ziare. Cazul acesta e totusi unul de succes, la majoritatea fetelor ,, insistente” nu prea le reuseste asa de repede, din contra uneori chiar foarte tarziu.
Urat acest ,,hooby”, chiar deranjant pentru barbati……fetele din aceasta categorie pot fi numite fara rezerve ,, disperate”.

, , , ,
11 Comentarii
 1. Cel :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2011

  Exista muuuulte criterii dupa care poti clasifica femeile.

 2. Laurentiu :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2011

  Depinde totusi de femei…nu le poti include pe toate in aceeasi oala, asta e clar. Eu prefer totusi sa le clasific dupa ce semnifica pentru mine.

 3. Bogdan :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2011

  Sunt tipuri de femei cât şi de bărbaţi care practică acest „hobby”.Cel puţin eu personal cunosc 2 bărbaţi şi 1 femeie,care au fost „disperaţi” să se căsătorească.

 4. Anu :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2011

  Si ce e asa extraordinar in maritis? Vorba aia: „ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca”.

 5. cea :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2011

  E bine ca are ceva planuit, dar nici asa ,cum este fosta ta colega, nu e bine! Asa poate pierzi o gramada de oportunitati, deoarece esti concentrat numai pe un lucru!

 6. Hannah Irina :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2011

  doamne, m-ai facut sa rad laughing

 7. Alex :

  A zis pe data de 6 octombrie, 2011

  laughing tare articolul! Si real in acelasi timp. Am si eu 2 colege care ma dispera cu subiectul asta. Imi dau seama saracii barbati ai lor .. oare le mai suporta? Mai ales ca fetele au oarecum varsta de maritis..aproape 30 de ani..deci sigur discuta si cu ai lor laughing

 8. Alexa :

  A zis pe data de 7 octombrie, 2011

  Am avut si eu in liceu colege care deja planuiau, nunta ideala, aproximativ invitatii, aproximativ varsta ei si a lui, luna de miere toate detaliile..aberant…de ce ti ai pierde ore frumoase din viata cu asa ceva cand nici macar nu exista situatie respectiva

 9. fotograf :

  A zis pe data de 7 octombrie, 2011

  Tare articolul laughing pe buna dreptate

 10. Yamasha :

  A zis pe data de 8 octombrie, 2011

  daca le zici de maritis ele se gandesc numai intr-o singura directie…..sunt nebuneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 11. Laurentiu :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Nu inteleg totusi de ce vor asa cu disperare sa se marite big grin Ma rog, pe materialiste le inteleg laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*