,,Tipuri” de femei

Nu as vrea sa clasific sexul frumos pe categorii, insa de curand m-am intalnit cu o fosta colega de la primul meu job. Imi aduc si acum aminte de perioada respectiva, lucram in vanzari si aveam multi colegi tineri care insa nu ramaneau mult in firma. Colega de care vorbesc a plecat si ea la un moment dat din firma pe motiv ca se marita. De fapt in cele 5-6 luni cat am fost colegi subiectul,, ma marit” era la ordinea zile.
Ba incerca sa se semneze cu noul nume, ba vorbea de ceea ce va face dupa nunta, etc. Intanindu-ma acum cu ea, am fost foarte surprins sa aflu ca inca nu s-a maritat….Nu am intrebat cum e posibil, avand in vedere ca in urma cu ceva ani totul era batut in cuie.

Cred ca pana la urma exista o categorie de femei care inca din scoala primara incep sa se ,, pregateasca ” de nunta. Un exemplu in acest sens ar fi si Kate Middleton, cel putin asta povesteau ,,prietenele” ei prin ziare. Cazul acesta e totusi unul de succes, la majoritatea fetelor ,, insistente” nu prea le reuseste asa de repede, din contra uneori chiar foarte tarziu.
Urat acest ,,hooby”, chiar deranjant pentru barbati……fetele din aceasta categorie pot fi numite fara rezerve ,, disperate”.

11 comments

  1. Depinde totusi de femei…nu le poti include pe toate in aceeasi oala, asta e clar. Eu prefer totusi sa le clasific dupa ce semnifica pentru mine.

  2. Sunt tipuri de femei cât şi de bărbaţi care practică acest „hobby”.Cel puţin eu personal cunosc 2 bărbaţi şi 1 femeie,care au fost „disperaţi” să se căsătorească.

  3. Si ce e asa extraordinar in maritis? Vorba aia: „ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca”.

  4. E bine ca are ceva planuit, dar nici asa ,cum este fosta ta colega, nu e bine! Asa poate pierzi o gramada de oportunitati, deoarece esti concentrat numai pe un lucru!

  5. :)) tare articolul! Si real in acelasi timp. Am si eu 2 colege care ma dispera cu subiectul asta. Imi dau seama saracii barbati ai lor .. oare le mai suporta? Mai ales ca fetele au oarecum varsta de maritis..aproape 30 de ani..deci sigur discuta si cu ai lor :))

  6. Am avut si eu in liceu colege care deja planuiau, nunta ideala, aproximativ invitatii, aproximativ varsta ei si a lui, luna de miere toate detaliile..aberant…de ce ti ai pierde ore frumoase din viata cu asa ceva cand nici macar nu exista situatie respectiva

  7. Nu inteleg totusi de ce vor asa cu disperare sa se marite 😀 Ma rog, pe materialiste le inteleg :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.