zambesc.com RSS Feed

The Ultimate Gift, sau ce e cu adevarat important in viata

Daca tot a plouat azi toata ziua, dupa ce m-am laudat la cunoscuti (si necunoscuti), m-am pus sa vad un film. Mai exact: The Ultimate Gift. Si a fost o alegere inspirata.

Un film cu o poveste foarte interesanta, un film emotionat, un film de pe urma caruia poti sa inveti ceva. Si bonus, actorii isi joaca foarte bine rolurile, in special fetita. hee hee

Viata e grea. Si complicata. Si te intrebi, oare care e rostul tau in viata. De multe ori te gandesti „sa fiu fericit(a)”.
Si faci doar ce ai chef. Si te gandesti numai la tine. Te amagesti ca ai descoperit fericirea. Uneori te chinui chiar sa le arati la toti cat de fericit esti tu.
Dar e doar o iluzie, iar mai devreme sau mai tarziu, ca un balon de sapun, totul se sparge. Dispare.
Si e ca un drog. Cand totul s-a dus, apare instantaneu durerea. Si cauti cu disperare alte iluzii.

Pentru ca vrei o viata fericita, vrei sa te bucuri de fiecare zi, sa simti ca traiesti.
Daca esti norocos, sau te duce putin capul, reusesti sa descoperi ceea ce e cu adevarat important in viata. Ceea ce te poate face cu adevarat fericit. Ba mai mult, intr-o oarecare masura sa ii faci fericiti si pe cei din jurul tau.

Asa ca ce mai stai… UITA-TE LA FILM ! … incearca macar o data sa fi cu adevarat fericita(a) … sau ramai la iluziile si amagirile tale … dar sa stii, ca pe tine te minti.

, , , ,
2 Comentarii
  1. miharaikko :

    A zis pe data de 13 iulie, 2009

    Am vazut si eu filmul. big grin De vreo doua ori tongue. Chiar mi-a placut si mie. Si ai dreptate, in special fetita (Abigail Breslin) aduce un farmec aparte filmului. Atat ea cat si Dakota Fanning (vezi I am Sam, Dreamer sau multe alte filme) fac parte din cei care vor salva Hollywood-ul, cel putin dupa parerea mea sick#8222;. E bine de stiut k exista copii atat de minunti care pot interpreta roluri complexe tongue

  2. Andreea Gheorghe :

    A zis pe data de 13 iulie, 2009

    Mie nu-mi merge clipul, nu stiu exact ce se intampla.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*