Superman nu mai e Superman

Actorul Henry Cavill nu se va mai întoarce în rolul lui Superman, informează joi BBC.

Decizia a fost luată de către noii şefi ai studiourilor DC, la mai puţin de două luni după ce actorul britanic şi-a anunţat revenirea în acest rol.

„Tocmai am avut o întâlnire cu James Gunn şi Peter Safran şi am o veste tristă. Până la urmă nu mă voi mai întoarce în rolul lui Superman. (…) Această veste nu este cea mai uşoară, dar asta e viaţa.”, a declarat Cavill.

„Schimbarea gărzii este ceva ce se întâmplă. Respect asta”, a continuat el, în postarea sa de pe Instagram.

Gunn şi Safran au preluat DC Studios la sfârşitul lunii octombrie, la scurt timp după ce Cavill a avut o apariţie surpriză ca Superman într-o scenă post-generic la finalul filmului „Black Adam”, cu Dwayne „The Rock” Johnson.

Actorul britanic a postat atunci un videoclip în care le spunea fanilor: „Am vrut să fac oficial faptul că m-am întors în rolul lui Superman”.

Cavill a interpretat legendarul rol în filmul „Man Of Steel” din 2013, precum şi în „Batman v Superman” din 2016, alături de Ben Affleck, şi în „Justice League” din anul următor.

În urma anunţului, unii fani au speculat că actorul este acum disponibil pentru a prelua rolul lui James Bond – în cazul în care directorul de casting îl va solicita.

Cavill, în vârstă de 39 de ani, şi-a anunţat, de asemenea, plecarea din serialul Netflix „The Witcher” la sfârşitul lunii octombrie, el urmând să fie înlocuit de Liam Hemsworth.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.