Superman exista si este roman

In copilarie imi doream sa fiu omul paianjen si cu toate experimentele cu paianjeni nu m-am ales decat cu cateva piscaturi din partea acestora. Unora insa li s-a implinit dorinta, mai exact unor parinti. Adica le-a adus barza un pui de superman, nu sunt inventii, mai jos puteti studia fotografia dupa o carte de identitate a lu’ Superman, totul fiind real.

supermen de romania

Deci Superman exista, este roman, pe taica-su il cheama Ion, iar pe maica-sa Paulina si sunt din judetul Hunedoara. Pe Superman nu l-am vazut in zbor, nu stiu daca zboara dar ideea e ca asa il cheama si evident este Superman cu acte in regula. In consecinta suntem salvati, in acest moment dispunem de cateva sute de Brusli, alte sute de Vinetu, la capitolul Vandam atingem aproape mia, si evident cireasa de pe tort Superman.

Cu aceasta armata de super eroi suntem o forta unica in lume. Eu zic ca ar trebui sa renuntam la coalitii, Nato, aliante, avioane si alte arme scumpe..Sigur niciun inamic nu s-ar incumeta sa atace o astfel de oaste.

Probabil acesta era si motivul pentru care americanii ne iubesc, iar rusii ne stimeaza…si noi habar nu aveam de ce :).

5 comments

  1. Protestez! Nu de alta, dar iubita mea vorbeste despre lipsa egalitatii de sanse intre femei si barbati! Din oaste lipseste Wonder Woman! :))

  2. Da ai dreptate, dar nu am gasit Wonder Woman….in schimb e plin de Mercedesa, Vandana….doar ca astea nu prea ajuta cand vine vorba de lupta, eventual Vandana sa lalaie pana incep americani si rusii sa planga.:))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.