Tastatura laptop

Sunt un utilizator din categoria celor ,, inraiti” ai calculatorului, sau mai degraba spus al laptopului. Adica nu trece o zi fara sa fiu prezent pe internet cateva ore bune, uneori aproape toata ziua am un laptop deschis alaturi.

Nokia, va recomand Google Translate

Nu de altceva dar se pare că persoana care realizează traducerile pe site are o mare problemă. Şi nu reuşeşte să înveţe deloc din greşeli. La Nokia C7 a greşit traducerea. La Nokia N8 a greşit traducerea. Acum şi pentru Nokia X7 a greşit traducerea.

Nici Nokia C7 nu are tastatura fizica !

Acum ceva timp baietii de la Nokia nu au reusit sa traduca bine daca Nokia N8 are sau nu tastatura fizica. Le-am atras atentia, au modificat. Acum, la Nokia C7, au aceasi problema Sau de fapt traducatorul are aceasi problema.

… si o tastatura

Ca de inceput de saptamana, un scurt filmulet amuzant. Cu o tastatura. Si cativa „sportivi”. ;))

Nokia N8, are sau nu tastatura ?

Am si eu o curiozitate legata de noul Nokia N8: are sau nu tastatura ? Tastatura fizica, nu de aia, pe ecran. Pentru ca nu am inteles exact daca are sau nu. Prima data, cand m-am uitat sa vad si eu ce caracteristici are Nokia N8, m-am uitat pe site-ul local, in romana: nokia.ro. Unde scria clar:

Tastatura pentru emoticoane

Pe blogul de la Yahoo Messenger este prezentata o noua jucarie: o tastatura pentru emoticoane. Pe numele ei: Bajca. O conectati prin USB la computer si cand vreti sa trimiteti o emoticoana apasati pe butonul corespunzator. 😀