Cum scapi de griji

Fiecare dintre noi are probleme, griji in privinta lucrurilor din viata sa personala. Care e cea mai mare grija ?..e simplu problema cea mai importanta e cea care te priveste in mod direct. Nu conteaza ca cel de langa tine nu are maini sau picioare, daca tie ti s-a stricat telefonul, aceasta poate fi cea mai mare tragedie pentru tine, depinde de la caz la caz.

Cum s-a terminat aventura cu Nokia Care Center

Cu bine. \:d/ Am fost ieri, din nou la Nokia Care Center, si de data asta cu tot cu backup. Mi-a reinstalat software-ul, mi-a pus backup-ul, am facut diverse teste (download, browser, ovi, camera foto, etc) si totul mergea fara probleme.

Sa te cheme eMAG si sa nu iti mearga site-ul

Cum cautam eu sa imi cumpar un computer, m-am orientat asupra eMAG. Pentru ca au oferta bogata. Ma uit putin pe site, si descopar categoria Resigilate. Scormonesc putin si gasesc un sistem care corespundea nevoilor mele. OK, hai sa il cumpar. Dar intai sa aflu cateva detalii despre el.

Raspunsul oficial pentru deblocarea id-ului de messenger

Dupa ce ieri am lasat un comentariu pe blogul Yahoo Messenger, a aparut raspunsul oficial cu instructiuni despre cum sa deblochezi si cum sa ai din nou acces la id-ul de messenger.

Cum sa rezolvi chestia cu „Sorry, your password can t be reset online (9024)”

Daca ai ajuns aici ai probleme cu id-ul de Yahoo si iti apare eroarea Sorry, your password can t be reset online (9024). Ce am facut eu, pentru a scapa de problema.

Ce se intampla daca banii raman blocati in bancomat ?

Cel mai important, te rogi sa se rezolve problema. ;)) Cum nimic pe lumea asta nu e perfect se poate intampla ca un bancomat sa se defecteze. Si nu iti mai dea banii. Cel putin eu am patit-o. Dar sa o iau de la inceput.

Concurs pentru bloggeri. Necesita perspicacitate !

Pentru ca am vazut o multime de concursuri pentru bloggeri, iar la unele am participat si eu, m-am gandit sa ma distrez si eu putin cu un concurs. Pentru bloggeri.

Si totusi Yahoo Messenger 9 nu e perfect

Cu toate ca sunt entuziasmat de toate lucrurile noi pe care le aduce Yahoo Messenger 9 exista totusi ceva care ii lipseste. Ceva care era disponibil in versiunea 8 si care acum nu mai functioneaza. Posibilitatea de a ramane invizibil doar pentru o anumita persoana dintr-un grup, atunci cand apar online pentru acel grup. :-< Despre ce e vorba:

Orice problema are o rezolvare

Sau asa ne place sa credem, ca orice problema are o rezolvare. Insa viata mi-a dovedit de multe ori ca nu e asa. Nu toate problemele au rezolvari. Sau daca exista unde o rezolvare, calea catre ea este foarte anvoioasa si de multe ori te ratacesti pe drum. La matematica sau fizica avem deja algoritmi, formule, metode de rezolvare. Si daca nici asa nu merge, exista intotdeauna sfarsitul cartii cu…