Script pentru fulgi de zapada pe site

Daca aveti chef sa va apara fulgi de zapada pe site, puteti folosi urmatorul script. Javascript cu tematica. Download. De asemenea si instalarea lui este foarte simpla.

Cum sa recastigi vizitatorii de pe Google Images

Nu de mult timp Google Images si-a schimbat modul de functionare. Astfel acum, cand cauti o imagine, in primul ecran sunt prezentate thumbnail-urile imaginilor originale. Dai click pe una, Google genereaza o noua pagina unde este prezentata o versiune mai mare a imaginii (cu posibilitatea de a downloada imaginea originala) si cu pagina pe care se gaseste poza incarcata, incarcata printr-un iframe, in fundal si destul de stearsa. Normal, omul…

Incet, incet invat si JavaScript

Daca HTML/CSS/PHP stiu la un nivel mediu, in JavaScript sunt incepator. Insa, incet, ma documentez, invat, intreb. Iar acum mi-am pus in cap sa realizez o mica aplicatie. O aplicatie de facut statusuri din emoticoane. Nu e cine stie ce, dar eu sunt mandru de ea. Bine, voi fi cand e gata complet. Momentan e inca in lucru. Dar va puteti juca cu ea.

O chestie utila la Internet Explorer 8

Daca realizati siteuri web, Internet Explorer 8 are o chestie foarte utila. Developer tools. Nu stau sa descriu toate instrumentele care sunt disponibile acolo. Daca va intereseaza le puteti accesa foarte usor.

Animatie titlu Html folosind JavaScript

Cum spune si titlul am realizat un mic script in JavaScript ce va introduce o animatie in titlul paginii. Daca aveti un minim de cunostiinte Html stiti ca orice pagina are un titlu (sau cel putin asa e indicat), marcat astfel: Titlul paginii. Si de obicei acest titlu este unul static. Insa, daca aveti chef de o schimbare, acest titlu poate deveni „animat”. Iar pentru asta trebuie sa inserati urmatorul…