Sa nu credeti ca doar romanii o dau in bara

Si pe afara mai se greseste. Spre exemplu acum am primit un email din partea Eures, unul din cele mai imteresante siteuri pentru cei care vor sa isi gaseasca un loc de munca in strainatate. Email in care isi cereau scuze ca nu au reusit sa lanseze o noua versiune a siteului si ca, pentru nu se stie cat timp, se va reveni la varianta veche.

Oare de ce tinerii prefera sa plece la munca in strainatate ?

Un raspuns simplu ar fi : pentru ca pot. 😀 Un alt raspuns ar fi : pentru ca mai nimeni nu isi da interesul sa ii tina in tara. Sau se prefac ca isi dau interesul. 😉 Cum urmeaza sa termin facultatea m-am gandit sa vad si ce as putea sa fac dupa. Si am aruncat o privire pe ejobs si bestjobs. Acum nu stiu daca e vina celor care…

Locuri de munca in strainatate

E adevarat, sunt interesat in a gasi un loc de munca in strainatate. Pentru ca m-am saturat de coruptia si de birocratia din Romania. Si nu am chef sa astept 40-50 de ani pana o sa se schimbe ceva.  Locuri de munca serioase, nu dupa capsuni prin Spania sau pe santiere, la constructii, in Italia. Asa ca incerc as fiu cat mai informat.