Ce lipseşte sistemului de carduri de la RATB

La RATB au fost introduse, de ceva timp, cardurile de călătorie. Iar în curând vor dispărea în totalitate biletele de hârtie. Până aici totul e ok, adică mi se pare un lucru foarte bun cardul având multe avantaje faţă de biletele clasice. :-bd Totuşi lipseşte ceva.

Cum mi-a furat BCR-ul 10 euro

Ma duc azi la BCR sa imi inchid cardul (si contul atasat). Nu pentru ca eram nemultumit de serviciile lor ci pur si simplu pentru ca nu il mai foloseam. Si nu avea rost sa am mai multe carduri pentru care probabil mai platesc si taxa de mentenanta si cine stie ce taxe sau comisioane. Asa ca ma duc la banca sa inchid cardul.

Sa vedeti ce incompetenti lucreaza la Raiffeisen

Toata aventura incepe simplu. Cardul meu de la Raiffeisen expira la sfarsitul lui octombrie. Era insa o mica problema. Cand mi-am facut cardul, l-am facut in Moreni. Iar acum, cand se emitea un nou card, se emitea tot in Moreni. Iar eu vroiam sa il ridic din Bucuresti. Nu suna complicat, nu?

Voteaza OAIA !

Vreau sa fac vedeta oita mea. Asa ca am inscris-o in concursul de la ING. Concursul e simplu: incarci o poza care crezi ca s-ar potrivi pentru personalizarea un card. Prin serviciul ING Foto Card. O incarci pe Facebook si speri ca poza (imprimata pe card) aleasa de tine sa fie cea mai votata.

ING Webcard pe twitter sau lipsa profesionalism ?

Din click in click ajung pe adresa de twitter pentru ING Webcard. ING Webcard, „cel mai avantajos pachet destinat cumparaturilor si platilor online„.

Ce sa faci cand iti expira cardul la BCR

Bineinteles, trebuie sa iti faci altul. ;)) Cel putin asa m-am gandit eu astazi cand am vazut ca imi expira cardul. Prima idee, sa ma duc la banca. Cu toate ca o urasc, am zis sa incerc acolo. Proasta idee. Pentru ca era o coada dreaqului… Ideea numarul 2.

Cum sa pastrezi pin-ul de la card in siguranta

Daca iti faci un card, obligatoriu o sa primesti cateva sfaturi despre cum sa pastrezi pin-ul de la card in siguranta. Gen: nu scrie codul PIN pe card, evita sa-l pastrezi scris pe hartie la vedere, nu il spune la nimeni. Dar totusi trebuie sa il retii cumva.

De ce am inceput sa urasc BCR-ul din Moreni

Nu stiu cum e in alte orase, dar in Moreni BCR-ul devine din ce in ce mai insuportabil. La orice ora ma duc, nu gasesc decat un ghiseu deschis(cu mult noroc chiar si doua). Ghiseu la care e o coada imensa si de obicei dau peste cate un incompetent.

ING insista sa imi faca un card

Daca acum ceva timp am vazut reclame la ING pe Demonoid, astazi au aparut si pe messenger incercand sa imi faca un card.