BCR: noi nu avem nevoie de paza

Azi a avut loc un jaf armat la o sucursala BCR. O surcursala care nu avea nici un paznic. Un nenea din partea BCR declara: Am renunţat la pază pentru că este inutilă.

Cum mi-a furat BCR-ul 10 euro

Ma duc azi la BCR sa imi inchid cardul (si contul atasat). Nu pentru ca eram nemultumit de serviciile lor ci pur si simplu pentru ca nu il mai foloseam. Si nu avea rost sa am mai multe carduri pentru care probabil mai platesc si taxa de mentenanta si cine stie ce taxe sau comisioane. Asa ca ma duc la banca sa inchid cardul.

Relatii Publice la RATB

Exista momentan o campanie: RATB si BCR te premiaza in fiecare zi ! De fapt un concurs. Care e destul de simplu. Incarci un card RATB prin ATM-urile de la BCR, online sau prin POS BCR de la anumite centre de reincarcare si intri in tragerea la sorti. Tragere la sorti, zilnica. Daca ai norocul sa castigi premiul, vei primi 12 abonamentele lunare valabile pe toate liniile urbane, pentru un…

BCR s-a tinut de cuvant si mi-a inapoiat banii

Acum aproape doua luni, cand banii mi-au ramas blocati in bancomat, am fost si am depus o contestie la BCR. Si mi s-a spus ca in maxim 120 de zile o sa rezolve. Dar probabil ca in 30 de zile banii or sa fie restituiti. Zile lucratoare.

Ce se intampla daca banii raman blocati in bancomat ?

Cel mai important, te rogi sa se rezolve problema. ;)) Cum nimic pe lumea asta nu e perfect se poate intampla ca un bancomat sa se defecteze. Si nu iti mai dea banii. Cel putin eu am patit-o. Dar sa o iau de la inceput.

Ce sa faci cand iti expira cardul la BCR

Bineinteles, trebuie sa iti faci altul. ;)) Cel putin asa m-am gandit eu astazi cand am vazut ca imi expira cardul. Prima idee, sa ma duc la banca. Cu toate ca o urasc, am zis sa incerc acolo. Proasta idee. Pentru ca era o coada dreaqului… Ideea numarul 2.

De ce am inceput sa urasc BCR-ul din Moreni

Nu stiu cum e in alte orase, dar in Moreni BCR-ul devine din ce in ce mai insuportabil. La orice ora ma duc, nu gasesc decat un ghiseu deschis(cu mult noroc chiar si doua). Ghiseu la care e o coada imensa si de obicei dau peste cate un incompetent.

Ce prostii am mai primit pe email

Daca ai o casuta de email e imposibil sa nu primesti o gramada de prostii (spam). Spre exemplu Raiffeisen Bank ma anunta: Spune STOP atacurilor de phising! Bineinteles ca eu nu am avut niciodata vreo legtura cu Raiffeisen Bank si, inainte sa citesc emailul, am realizat ca e o tentativa de phishing. Intr-un alt email, primit de la Echipa Elocvent.ro sunt intrebat Cati vizitatori are site-ul tau ? Si apoi…