zambesc.com RSS Feed

Cat de bio sunt unele produse bio ?

6 Comentarii

ASAT Jivu ofera cosul cu legume bio, cu alte cuvinte legume proaspete fara chimicale, pentru un stil de viata sanatos. Oare o fi asa pana la capat ?

M-am bucurat extrem de mult sa aflu ca exista aproape de Timisoara agricultori care cultiva si vand produse bio. Eram 100% convins sa devin abonat la cosul saptamanal de produse bio, am dat o cautare pe net unde totul e super ok. ASAT Jivu parea o varianta perfecta, in poze totul este spectaculos, natural. Mai peste tot pe site slogane care vrei sa le auzi, sanatos, natural, proaspat si fara chimicale nedorite. Ultimul slogan mi-a dat un pic de gandit. Asta dupa ce zilele trecute fiind pe drumul ce leaga Timisoara de Lugoj am zarit pe marginea drumului una din gradinile unde se cultivau produsele bio. Locatia ce apartine ASAT Jivu este la circa trei metri de sosea, de-a lungul soselei.

cosul cu legume bioASAT jivu legume

Adica o parcela de circa 50-60 metri lungime si vreo 5- 6 metri latime. Pana aici nimic grav, doar ca pe drumul cu pricina trec non – stop aproape masini bara la bara. Oricat de bio am Citeste in continuare…

, , , , ,