zambesc.com RSS Feed

De ce unii zboara la vecini ?

7 Comentarii

Avand in vedere titlul, sa nu va inchipuiti persoane zburand peste garduri la vecini si la mine nu. La altceva ma refer. E vorba de unele persoane, straini in general care aleg sa zboare doar cu avioanele vecinilor, ma refer la vecinii nostri unguri. Citeste in continuare…

, , ,

Cornel Samartinean, sau cum sa nu fi lasat sa faci un lucru bun.

15 Comentarii

Probabil ca numele Cornel Samartinean nu va spune multora nimic. Pentru cei din Timisoara inseamna insa ceva. Si asta deoarece e una din persoanele care a demonstrat ca lucrurile chiar functioneaza. Numit director al Aeroportului Timisoara in urma cu cativa ani, in scurt timp a reusit sa faca din aceasta Citeste in continuare…

, ,

Cum e sa dormi in aeroport

5 Comentarii

Mi-am amintit azi, cum, acum cativa ani am dormit vreo 2 zile prin aeroport. sleepy Bine, teoretic nu prea am dormit, am mai motait din cand in cand. In restul timpului ma plimbam cu caruciorul dintr-un terminal in altul, sa mai fac miscare.

Ziua urcam pe cladirea aeroportului si ma uitam cum decoleaza/aterizeaza avioanele si in special la manevrele ce se faceau pentru a fi „parcate”. Noaptea insa era foarte pustiu, si cand zic pustiu vreau sa zic ca eu eram singurul boschetar din aeroport. big grin In rest nici tipenie de om.
In ultima zi a aparut si o famile de chinezi, insa ei pareau ca au venit pregatiti pentru viata de aeroport. Din pacate nu am apucat sa socializez cu ei, probabil ca m-ar fi invatat si pe mine cateva smecherii.

Aeroporul noaptea

Aeroporul ziua

Toata actiunea se petrecea acum 3 ani de zile pe aeroportul din Manchester.

, , ,