Si rromi mai muncesc cateodata

Locuiesc intr-o zona semicentrala a Timisoarei, un cartier bun si civilizat. Vecinii sunt ok, insa daca ar fi sa o iau prin gradini, as ajunge la resedinta unei familii de rromi. Nu ii cunosc, nu stiu cu ce se ocupa, cert este ca pe timpul zilei nu ii vezi, nu ii auzi, noaptea insa e jale. Oamenii vara nu dorm, or fi ceva neamuri de-a lu’ Connect-R. Insa in noaptea care tocmai a trecut s-au intrecut pe ei insasi. Adica nu au chefuit ci au muncit pe branci, nu stiu exact ce anume au construit/daramat, insa au folosit circa 4 ore cu mici pauze un flex. Si asta incepand de pe la 12:30 pana spre dimineata.

Ce poti face noapte cu un flex ?
O intrebare la care nu am raspuns, dar pot face cateva presupuneri :

Poate tocmai si-au cumparat un Q7 si si-au dat seama ce consum are, astfel ca era mai rentabil sa il vanda la fier vechi…., evident maruntit cu flexul altfel scade pretul la fier.

Sau poate au un mercedes la care s-a stricat clima, astfel ca au hotarat sa il faca decapotabil..

O alta varianta ar fi faptul ca tocmai si-au luat un Porsche Cayenne dar nu le-au placut seriile de la caroserie, motor si au decis sa le schimbe.

Sau un bancomat smecher le-a ,, mancat ” cardul, astfel incat au fost nevoiti sa il rechizitioneze si implicit sa il desfaca cu flexul.

8 comments

  1. Asa cu vecinii astia :)) oricum partea cu bancomatul,daca ar fi fost sa il scoate din perete sigur nu pentru ca le-ar fi mancat cardul (care oricum era gol.. probabil) ci pentru a mai aduce un „ban in casa”

  2. Cred ca varianta cu Porsche e cea mai plauzibila. Adica…de la o breme te plictisesti de seriile caroseriei, motorului si atunci te gandesti sa le mai schimbi si tu :))

  3. Mda foarte tare :))) park ii si vad cu bancomatul in spate :)) fiecare cu modul lui de a mai aduce „un ban in casa” :)) ce’aveti voi cu ei =))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.