Și puii de Crevedia se vaccinează, nu-i așa?

S-a vaccinat cel mai fălos om al țării, a pătruns seringa în brațul de oțel, călit în lupta cu corpția, cu pe-se-de, cu domnul Drag-nea, iar marele om a fost imunizat. De parcă nu ar fi fost imun la suficient de multe chestii. Acum, doamna Carmen trebuie să fie atentă la brațul penetrat se Pfizer să nu abuzeze, să nu îl doară pe omul de oțel, iar doamna Anghela să ii trimită pe WhatsApp emoticoane cu inimioare și pupici.

Mno, după ce s-a imunizat Omul, au urmat și pui de Crevedia. A venit Vasile, cu vorba iute si părul rar și lung, care spre deosebire de Om nu a avut tricou negru în garderob și a venit cu unul alb. Cu brațul mai puțin lucrat la sală, că, deh, la numărat bani nu ai nevoie de cine știe ce mușchi.

Masculul Alpha s-a alcoocinat

Apoi, după ce și-a luat-o în freza vopsită și dată cu gel de la Rareș, a venit și Masculul Alpha la alcoolizare, pardon, la vaccinare, cu privirea lui ageră și clară ca borcanul de iaurt. Cu calmul lui olimpian, de Mascul Alpha trezit printre sticle goale, Masculul Alpha a răsuflat un pic, dar nu pe la injecție, că acolo avea lipit scoci. După ce imunitatea a reușit, și în cele câteva zile de la experienta Oamenilor, a venit și rândul pitpalacilor. Așa că s-au înșirat la coada la luat vaccin, la Spitalul Militar. Mulți au luat pentru prima dată ceva fără să dea o șpagă, alții au luat-o pe dreapta, alți au ars-o pe stânga, Ungurul a purtat un tricoul cu Ardealul Vaccin Românesc, iar Barna ar fi susrat printre dinți: Un fleac, m=au ciuruit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.