Si in Timisoara se fura biciclete

Nu e ceva nou, mai peste tot la noi se fura bicicletele, astfel daca nu ti s-a furat bicicleta inseamna ca nu ai avut bicicleta sau esti foarte norocos(a). Ceea ce este totusi nou, unic, e faptul ca astazi in centrul orasului Timisoara a avut loc un protest al pagubitilor. Adica s-au strans in centrul orasului toti cei care au fost pagubiti, cu bannere si tot tacamul aferent unei astfel de actiuni. E o manifestare unica, nu stiu daca va fi cu folos…Cine va reactiona ?..greu de spus, hotii sigur nu vor avea retineri cand se va ivi ocazia..Poate Politia Comunitara Timisoara, personal nu m-as baza pe ei, au alte preocupari decat retinerea infractorilor.

Deci daca mergeti la plimbare cu bicicleta nu o scapati din mana, altfel va trebui sa mergeti la urmatoarea demonstratie a fostilor proprietari de biciclete. Personal detin o bicicleta, plus inca una care a disparut cu tot cu un gard, era legata de gard, asa ca a fost luata la oferta. Astept inventarea unor sisteme noi antifurt, am si cateva sugestii: lipici puternic care sa iasa din ghidon, astfel incat infractorul sa nu isi poata dezlipi mainile; o flacara puternica de sub scaun, poate chiar si o mica expozie…:))., poate asa nu se vor mai fura bicicletele.

3 comments

  1. Eu am avut bibicleta lasata intr-un loc public, la intrarea intr-un parc, ba chiar era si legata de un stalp metalic..ghici ce, am ramas fara ea :))

  2. Doar biciclete? In Bucuresti au furat un vagon pentru fier vechi din triaj…si nu se stie nimic…hahahahahahahahahaha suntem fantastici!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.