La plimbare duminica prin Timisoara

Oricat as vrea sa imi laud orasul, din pacate ca mai toate orasele noastre, nu prea ne ofera multe variante pentru timp liber. Poate si din cauza perioadei in care ne aflam, adica o toamna in toata regula. Acum mai conteaza si gusturile fiecaruia, poti merge la o pizza, Mall, o plimbare pe Corso, Piata Unirii, Muzeul Satului, sau Gradina Zoologica.

Astazi am ales insa altceva, Targul Mestesugarilor, despre care scriam acum cateva zile. Pacat ca astfel de manifestari nu se intampla foarte des. Evident si acesta a avut o gramada de minusuri si asta doar din vina organizatorilor. In primul rand Muzeul Satului Banatean, a gresit locatia, adica au anuntat evenimentul in parcarea din Piata 700, in realitate a fost Parcarea de la Finante, tot pe acolo, dar ceva mai incolo…:))..

Iata cateva imagini de la Targul Mestesugarilor Timisoara :

Dupa cum se vede si in poze nu au fost 30 de expozanti, poate data viitoare se vor tine de promisiuni si organizatorii.., pacat ca ne implicam doar pe jumatate.

3 comments

  1. Si n-a fost mai ok sa mergi la un asemenea targ decat intr-un Mall? Ma gandesc ca e mai interesant si-n plus, in Mall poti sa iesi oricand.

  2. A fost mai ok, de aceea am si scris despre eveniment, din pacate nu se intampla la fiecare sfarsit de saptamana asa ceva.

  3. Nici nu cred ca pot saracii oameni in fiecare saptamana sa vina in marile orase…nici nu cred ca e rentabil, ei nu vin acolo de placere, vin sa-si vanda marfa, si daca n-o vand…cel putin aici in Bucuresti asa e

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.