zambesc.com RSS Feed

sfarsitul lumii

sfarsitul lumii – ce semnificatie are oare?
In unele religii semnifica sfarsitul vietii pe pamant asa cum o stim si instaurarea unei stari vesnice sub comanda zeului suprem. Suna cam aiurea, nu?
Pentru altii, sfarsitul lumii semnifica punctul final ale vietii universului. Daca la inceput totul a pornit de la Big Bang, oare tot cu un big bang se va sfarsi totul ?

sfarsitul lumii

Cum recent s-au desfasurat cateva experimente stiintifice, unii chiar au crezut ca vine sfarsitul lumii, sau macar distrugerea pamantului.
Daca aveti o alta idee despre sfarsitul lumii puteti sa inscrieti si voi la urmatorul concurs, eu deja am facut-o. winking

,
11 Comentarii
 1. Paula :

  A zis pe data de 16 septembrie, 2008

  Chiar scriam zilele trecute pe tema asra. Cam asta e parerea mea despre sfarsitul lumii – https://paulaionescu.wordpress.com/2008/09/12/nimeni/. Dar concursul nu ma prea atrage. happy

 2. raducea :

  A zis pe data de 18 septembrie, 2008

  vrajeala.. nu veni nici un sfarsit smug

 3. raducea :

  A zis pe data de 18 septembrie, 2008

  -vine

 4. dana :

  A zis pe data de 18 septembrie, 2008

  nu cred k vine ..adik sper sa nu vina! nu inainte de a face si eo unele lucruri imp in viata pe care nu am apucat ink sa le fac. de pilda, sa ma vad mireasa…sa fac copchii… laughing vb serios

 5. Vali :

  A zis pe data de 18 septembrie, 2008

  Cu parere de rau, nu ajut pe nimeni la concursuri de SEO happy

 6. Andrei :

  A zis pe data de 18 septembrie, 2008

  Dana, ai nevoie de ajutor? Ma refer la partea cu copchii.. big grin

  Vali, nici o problema, eu am incercat doar. tongue

 7. cornel :

  A zis pe data de 19 septembrie, 2008

  Bai .. adevarul e ca pentru fiecare in aprte vine cate un sfarsit al lumii

 8. simona :

  A zis pe data de 23 septembrie, 2008

  nu vine sfarsitu ca nu vine cand vor oamenii asa k e o mare vrajala.nu va speriati.

 9. andrei :

  A zis pe data de 21 octombrie, 2008

  ce sa zic!s-au unit niste cretini,asa-zisi cercetatori,in lipsa de ocupatie,sa-mi spuna ei cand va veni sfarsitul lumii.singur,Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii.asa ca sa ne lase in pace cu de astea.capish?

 10. anonim :

  A zis pe data de 17 august, 2011

  bai…tampiti mai sunteti sfarsitul lumi va veni cand va vrea Dumnezeu nu cad vreti voi .sunteti deadreptul prosti ca noaptea.eu chiar nu cred in ce spuneti!

 11. aris:P :

  A zis pe data de 24 octombrie, 2011

  sfarsitul lumii va venii si cat mai curand desi o sa ma injurati si o sa ziceti ca-s nebuna va asigur ca in curand ceva rau se va petrece nu stiu sigur ce dar de bine nu va fi


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*