sfarsitul lumii

sfarsitul lumii – ce semnificatie are oare?
In unele religii semnifica sfarsitul vietii pe pamant asa cum o stim si instaurarea unei stari vesnice sub comanda zeului suprem. Suna cam aiurea, nu?
Pentru altii, sfarsitul lumii semnifica punctul final ale vietii universului. Daca la inceput totul a pornit de la Big Bang, oare tot cu un big bang se va sfarsi totul ?

sfarsitul lumii

Cum recent s-au desfasurat cateva experimente stiintifice, unii chiar au crezut ca vine sfarsitul lumii, sau macar distrugerea pamantului.
Daca aveti o alta idee despre sfarsitul lumii puteti sa inscrieti si voi la urmatorul concurs, eu deja am facut-o. 😉

11 comments

  1. nu cred k vine ..adik sper sa nu vina! nu inainte de a face si eo unele lucruri imp in viata pe care nu am apucat ink sa le fac. de pilda, sa ma vad mireasa…sa fac copchii… :)) vb serios

  2. ce sa zic!s-au unit niste cretini,asa-zisi cercetatori,in lipsa de ocupatie,sa-mi spuna ei cand va veni sfarsitul lumii.singur,Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii.asa ca sa ne lase in pace cu de astea.capish?

  3. bai…tampiti mai sunteti sfarsitul lumi va veni cand va vrea Dumnezeu nu cad vreti voi .sunteti deadreptul prosti ca noaptea.eu chiar nu cred in ce spuneti!

  4. sfarsitul lumii va venii si cat mai curand desi o sa ma injurati si o sa ziceti ca-s nebuna va asigur ca in curand ceva rau se va petrece nu stiu sigur ce dar de bine nu va fi

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.